Saadet Partisi Karaman Teşkilatı Ülkemize konuşlandırılmak istenen Patriot Füzeleri  hakkında Atatürk Parkında  Basın Açıklaması yaptı.
SP Karaman İl Başkanı Şaban Şahin yaptığı basın açıklamasında; 
“ ‘Biz Geliyoruz-Patriotlar Gelmesin’ diyerek büyük bir yürüyüş başlatıyoruz.  
Yürüyüşümüz, 20 Ocak 2013 Pazar günü, Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun limanı’nda “büyük buluşma” ile son bulacaktır. Bu tarihi yürüyüşe tüm milletimizi davet ediyor, hepinize saygılar sunuyoruz. “ dedi

İl başkanı Şahin konuşmasının devamında;'' 
AZİZ MİLLETİMİZ:
Ülkemize yerleştirilmek istenen Patriot füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçasıdır. Bu Patriotlarla birlikte, Kahramanmaraş’a Alman askerleri, Adana’ya Hollanda askerleri,  Gaziantep’e ise Amerikan askerleri gelecek. 

Ülkemiz post modern bir şekilde işgal ediliyor. Bu gidişe millet olarak dur demek zorundayız. 
“Kurtuluş Savaşımızda direnişin başını çeken Adana, dünyada tek istiklal madalyasına sahip K.Maraş’a ve Gaziler diyarı Gaziantep’e patriotlar yerleştirilmek üzeredir. Peki kime karşı kullanacağız? Tetik ve kontrol bizde olmadığı  için biz kullanamayız.
Türkiye’ye yerleştirilecek olan füzeler ateşlenecek olursa, her halukarda Müslümanların vurulacak, karşı cephede olanlar  ise, ateş nereden geliyorsa orayı bombalayacatır.Türkiye baştan aşağı NATO birlikleriyle, savunma araçlarıyla donatılmış durumdadır. Siz karşı cephede olsanız, ilk vuracağınız yer burası olur.

Tarihi bir görev olarak uyarıyoruz; Patriotlar, Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü Nato barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür. Girdiği yere, kan ve zulümden başka hiçbir şey götürmemiştir. 

ABD Başkanı 2003’te Batılı dostları ile birlikte Irak’ı işgal ederken, bu bir haçlı savaşıdır demişti. 2011 yılında, Libya’yı bombalarken Fransa İçişleri bakanı, biz burada haçlılara öncülük yapıyoruz dedi. Şimdi Suriye sınırımıza savaş araçları yerleştiriliyor. Patriot işgali geliyor. 10 bin civarında asker geliyor. Bu askerlerin ve patriotların masraflarını Türkiye ödeyecektir. Bu yüzden diyoruz ki, Haçlı savaşları Post modern şekilde devam etmektedir. Klasik haçlı seferlerinde savaşın masraflarını batılılar karşılıyordu. Şimdi ise, Müslümanların eline yüksek yüksek fiyatlarla silahları satıyorlar ve Müslümanları, Müslümanların üzerine salıyorlar.  Ölüm kusan silah fabrikaları çalışıyor, kasaları doluyor, İslam coğrafyasında oluk oluk kan akıyor. Bu oyunu bozmamız lazım.
Tablo ortadadır. Batı İslam dünyasına yönelik yeni bir haçlı seferi başlatmıştır. İslam ülkelerinin bir an evvel güçlerini birleştirmesi ve birlik olması gerekmektedir. Bir an evvel İslam Birliği’ni kurmamız gerekmektedir. Müslüman kardeşlerimizin can ve mal güvenliği için, tüm insanların huzur ve saadeti için, Irkçı, küresel emperyalizmi durdurabilmek için, Zalimlere diz çöktürebilmek için, güç, kuvvet sahibi olabilmemiz için İslam Birliğini kurmamız gerekmektedir.  Irkçı emperyalizmi durduracak tek şey güçtür, kuvvettir. Unutmayınız ki “Mazlumlar ayağa kalkmadan zalimler diz çökmez.

Halen ülkemizde 28 Nato üssünün bulunması, Malatya’ya füze kalkanı yerleştirilmesi, Hava Kuvvetlerimizin İzmir’deki NATO karargâhına bağlanması hep bu kirli ve tehlikeli planın parçasıdır.

Oysa bu aziz millet hiçbir zaman düşmanından medet ummamıştır. 
Korkakça yaşamaktansa, cesurca ölmeyi seçmiştir.

Bizler şanlı bir tarihin varisi, asil bir ecdadın evlatlarıyız. Düşmanından medet ummak bize yakışmaz
Tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi 250 bin şehit vermiş, ama asla esaret ve dayatmaya boyun eğmemiştir.

Bizim  Amerika’nın kalkanına da, Nato’nun patriotuna da ihtiyacımız yoktur. 

Ne var ki; AKP iktidarının politikaları, milletimizin tarih boyunca ortaya koyduğu asalet ve kararlılıktan çok uzaktır.  Dün taşla, sapanla kovduklarımız, bugün kırmızı halılarla karşılanmaktadır. 

Bu kabul edilemez bir durumdur. 
Herkes bilmelidir ki; bu topraklar, NATO toprağı değil, İslam toprağıdır.  
Bu topraklarda, Rasmussen’lerin değil, Şehit Kamil’lerin, Seyyit Çavuşların kanı vardır.

Yine herkes bilmelidir ki; bu topraklar sahipsiz değildir.

İşte bu gerekçelerle, Saadet Partisi olarak, Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın öncülüğünde, Edirne’den Kars’a, Sinop’tan, Hatay’a tüm ülke sathında harekete geçiyoruz.

 “Biz Geliyoruz-Patriotlar Gelmesin” diyerek büyük bir yürüyüş başlatıyoruz.  

Hedefimiz; bu kirli ve sinsi oyunu bozmaktır!
Tarihimize ve ecdadımıza yakışır bir direnişi başlatmaktır!
Zulme, işgale, savaşa, sömürüye, kalkana, füzeye karşı onurlu bir duruş ortaya koymaktır. 

Yürüyüşümüz, 20 Ocak 2013 Pazar günü, Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun limanı’nda “büyük buluşma” ile son bulacaktır.
Bu tarihi yürüyüşe tüm milletimizi davet ediyor, hepinize saygılar sunuyoruz,''dedi.

Basın açıklamasına katılan partililer atılan slogan ve konuşmaların ardından sessizce dağıldı.