Karaman MHP Belediye Başkan adayı eski Milletvekilimiz Avukat Ali Pınarbaşı haber sitemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Eski Konya Milletvekili ve MHP'den Karaman Belediye Başkan adayı olan Ali Pınarbaşı, MHP Karaman Heyeti ile birlikte haber sitemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Karaman siyasetinin yakınen tanıdığı Ali Pınarbaşı, seçimlerde görülmemiş bir sonuç ortaya çıkacağını belirterek seçimi kazanan Partinin Milliyetçi Hareket Partisi olacağını ifade etti.

Pınarbaşı ziyaretteki konuşmasında;'' Hakkın bildiğini, Halktan saklamayacağız. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız. Karaman'a yeni bir kimlik kazandırılmasını amaçlıyoruz. Karaman'ı birlikte tasarlayacağız. Yatırımcıların gözdesi bir kent olmak için, Karaman'ı keyifle yaşanacak bir kent haline getirmek için, Karaman'a yeni bir enerji kazandıracak marka kent olmak için, Karaman'ı büyük bir hevesle ayağa kaldırmak boynumuzun borcu olacak. Karaman'ın her kesimini etkileyen, ekonomik ve sosyal sorun ve sıkıntılarına köklü ve kalıcı çözümlere kavuşturmak için, 30 Mart 2014 Mahalli Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi sözü ve senedi olarak Sevgili Karaman'lı Hemşehrilerimin ve Karaman'da yaşayan, çalışan, okuyan kıymetli vatandaşlarımızın taktir ve değerlendirmesine saygıyla sunuyoruz, 'dedi.

Pınarbaşı konuşmasının devamında;'' Bugüne kadar Karaman'a hizmet etmiş tüm Belediye Başkanlarına ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ederiz. Karaman bizim evimiz, Karaman'lılar ailemiz olacak. Karaman'a el birliği ile kent kimliğini kazandırıp, kent hafızasını gelecek kuşaklara miras bırkamak öncelikli hedefimiz olacak,''diye de ekledi.


İşte Ali Pınarbaşı'nın ve ekibinin Karaman Projeleri

Hanımlar Çarşısı
Hanımlarımızn ürettikleri; nakış, iğne oyası, yazma, erişte, mantı, salça, reçel vb. ürünlerini sergileyip satabilecekleri bir çarşı oluşturulacaktır.

Kadın Sığınma Evi

Herhangi bir nedenle sıkıntı yaşamış kadınlarımız için sığınma evi açılacaktır.

Gündüz Kreş Ve Çocuk Bakımevleri

Çalışan ailelerin 0-5 yaş çocuklarına hizmet verecek, kreş ve çocuk bakımevleri kurulacaktır.

Bayanlara Yönelik Sosyal Tesisler

Kadınların hayatstandartlarının artılıması amacıyla; boş zamanlarını dolu değerlendirecekleri, ilgili kurumlarla işbirliği içerinde; eğitim, psikolojik destek de alabilecekleri sosyal tesisler kurulacaktır.

Cenaze İşlemleri

Cenazesi olan vatandaşlarımızın tüm defin işleri Belediyemizce sağlanacaktır. Bu amaçla modern gasilhane, taziye evleri ve çadırları yapılacak,cenaze sahibinin yükü hafifletilecektir. - Doktor muayenesinin sağlanması - Cenazenin alınması, nakledilmesi - Duyuru yapılması - Mezar yerinin tahsisi, kazılması - İmam bulundurluması, yıkanması - Cenazenin defni - Taziye-ikram işlemleri...

24 Saat Ecdada Hizmet

İhtiyaç sahipleri yaşlıların ihtiyaçları Belediye olarak karşılanacak. - Evlerinin Temizliği - Berber, Kuaför ihtiyaçları - Elektrik, su tamirat vs. - Pazar alıverişi maaş çekme - Hastaneye ulaşım - Diğer ihtiyaçlar...

ALİ PINARBAŞI KİMDİR?
10.01.1954 tarihinde Karaman Yollarbaşı kasabasında doğdu. Babası Merhum Ramazan Pınarbaşı, annesi Emine hanımdır. İlk tahsilatını, Yollarbaşı İlk Okulunda tamamladı. Ortaokulu ve Liseyi Ereğlide Ereğli Lisesinde okudu. 1972 Aralık ayında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini Haziran 1976'da bitirerek Karaman'da avukatlık stajına başladı. 1977 yılında başladığı avukatlığı 1987 yılında Milletvekili seçilene kadar devam ettirdi. Askerliğini 1977/78 yıllarında yedek subay olarak Karaman Askerlik Şubesinde yaptı. 1983/87 yılları arasında Anavatan Partisi ilçe teşkilatında genel sekreter ve ilçe başkanı olarak görev yaptı. 1987 yılında yapılan Milletvekili seçimlerinde Turgut Özal'ın'' verin Ali'yi alın Vali'yi sözü üzerine Anavatan Partisinden parlementoya girdi. 1989 yılında Karaman'ın il olmasında etkin rol aldı. 1987/89 yılları arasında TBMM anayasa komisyonunda, 1989/91 yılları arasında Adalet komisyonunda görev aldı. Milletvekilliğinden sonra Karaman'a dönerek ziraatle uğraşmaya başlayan Ali Pınarbaşı bu tarihten sonra gelen teklifler üzerine 2004/09 yılları arasında MHP'dem Karaman Belediye Meclis üyesi seçildi. 5 yıl süre ile Belediye Meclis üyesi olarak denetleme kurulunda görev aldı. Nurzada hanım ile evli olan Ali Pınarbaşı 4(dört) çocuk babası olup 4(dört) de torunu bulumaktadır.