Elvan beraberinde Mevlüt Akgün, İl Başkanı Kerim Dereli, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve partililerle Sarraflar çarşısı, Ayakkabıcılar sokağı, Gazi paşa caddesi, İsmet paşa ve 30 metrelik yolda bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek kendileri ile tek tek hasbihal etti.

TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte Ramazanı yine Karaman’da hemşerileri ile beraber yaşamak istediğini ifade eden Lütfi Elvan, bu vesileyle ziyaret etmedik yer, halini hatırını sormadık vatandaş bırakmamaya kararlı görünüyor. Lütfi Elvan başkanlığını yürüttüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunun yoğun gündeminden sonra hiç dinlenmeden soluğu Karaman’da aldı.

Karaman çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek özellikle belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veren Elvan, asfalt ve yol çalışmaları konusunda biraz daha sabırlı olmaları gerektiğini söyleyerek sokak ve caddelerimizin iş bittiğinde çok güzel bir görünüme sahip olacağını söyledi.

Tüm bu yoğun ziyaret ve inceleme trafiğine rağmen Ramazan’ı Karaman’da geçirmekten ve hemşerileri ile beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Elvan, bu vesileyle bütün İslam aleminin, özellikle de Karamanlı hemşerilerinin mutlu ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi temennisinde bulundu.