AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker beraberindeki heyetle köy gezilerine devam ediyor. AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker, Kurtderesi, Bölükyazı, Çiğdemli, Mesudiye, Yollarbaşı ve Dereköyü ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayları, yöre halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.  AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca ve partililerde ziyarette eşlik etti.
KONUK; ''BİZİM ASIL ELBİSEMİZ KÖYLÜLÜKTÜR''
Köy ziyaretlerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, ''Çiftçilerimiz üreticimiz bugüne kadar hep tarlada vardı. Siz çiftçilerimiz her zaman gücünüzün son damlasına kadar üretmek için çalıştınız. Sizin bu çabanız bizi bu günlere getirdi. Bizim de ilk işimiz üreticilerimizi ayağa kaldırmak olacak. Çünkü üretici üretmezse ülke zarar görür. Bütün gelişmiş ülkelere baktığımızda ilk olarak üreticinin kalkındırıldığını görüyoruz. Bu faktörü çok önemsiyorum. Biz şimdi gelişmiş bir ülke yolunda siz üreticilerimizle el ele verip kalkınmayı hızlandıracağız. Bizim asıl elbisemiz köylülüktür'' dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, Karaman'ı top yekun ayağa kaldıracaklarını da dile getirerek ''Karaman’ı tarımıyla, sanayisiyle, gıdasıyla adından söz ettirir bir pozisyona getireceğiz. Üreticimiz ne kadar güçlü olursa ülkemiz de o kadar güçlü ve dünya ile rekabet edebilirliği artar adından söz ettirir hale gelir.Biz bu toprakların evladıyız yetki alanımızda olmadığı halde Karamanımızda dahilolmak üzere bölgemizde daha önce neler yaptığımız ortada.Ülkemizde üretilen her ürünün son gramına kadar işlenerek oluşan katma değerin ülkemizde ve üreticimiz de kalmasını sağlayacak sanayi yatırımlarını ülke geneline yayarak çoğaltılması gerekiyor. İşte bunu başarabilmek için var gücümüzle çalışacağız'' dedi.
ŞEKER; “ KALKINMA YERELDE BAŞLAR”
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, kalkınmanın yerel başladığının farkında olduklarını dile getirerek ''Çiftçi kardeşlerim sizler bu milletin efendilerisiniz. Sizin emeğinizin hakkını mecliste en iyi temsil edeceğiz. Ürettiklerinizin karşılığını misliyle alacaksınız. Karaman sadece Türkiye pazarında değil Dünya pazarında da adından söz ettirecek. Sizler için gecemizi gündüzümüze katacağız'' dedi.
AK Parti Milletvekili Adayları Konuk ve Dr. Şeker, gidilen her köyün muhtarıyla ve köy halkıyla buluşarak vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledi ve not aldı.