AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet Ermenek'te köy gezilerini sürdürdü. Dr. Şeker Ermenek'te Evsin, Gökçe, Kayaönü, Eskice, Yukarı Çağlar, Aşağı Çağlar, Katranlı, Elmayurdu, Tepebaşı, Boyalık, Yerbağ, YeşilköyveAğaççatı köylerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayı Şeker, yöre halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
ŞEKER; ''ERMENEK BÖLGESİNİ HIZLI BİR ŞEKİLDE KALKINDIRACAĞIZ''
Köy ziyaretlerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, bu bölgenin hızlı bir şekilde kalkınacağını dile getirerek ''Biliyorsaunuz burada acı bir olay yaşadık. 18 tane yiğidimizi, canımızı şehit verdik. Biz onlar ıhiç ama hiç unutamadık. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Şimdi bize düşen şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmaktır. Gece gündüz demeden sizin için çalışacağız. Bu bölgede iş imkanlarının artırılması için girişimlerde bulunacağız. Köylerimizde tarım ve hayvancılığpı zirveye taşıyacağız. Maden ocaklarının tekrar hizmet vermesi için çalışmalarımız devam ediyor. 7 Haziran bizim için gerçekten bir dönüm noktası. Adalet ve Kalkınmanın temeli olan AK Kadrolarımızla Türkiye'miz için ve Ermenek için hiç durmadan çalışacağız. Artık Ermenek bölgesi hızlı bir şekilde kalkınacak'' dedi. 
RECEP ŞEKER; ''BİZ HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK''
Köylerde sorunlarını dinleyen Dr. Şeker ''Sizin sorunlarınızı tek tek not ediyorum. Ermenek'te sorunu olan köy kalmayacak. Cennet vatanın cennet bir köşesi olan bu bölgemizde sizin hiç bir eksiğinizi bırakmayacağız. Devletimiz her zaman sizin yanınızda size hizmetkar olacak. Biz hizmet için yola çıktık. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu biliyoruz. Ermenek Karaman arası modern bir yol haline geliyor. Bunun yanı sıra bağlantı yollarımız olsun modern bir şekilde düzenlenecek. Onlar konuşacak Ak Parti yapacak. Hizmetin ve kalkınmanın devamı için 7 Haziran seçimi çok öenmli. Kalkınmaya ve hizmete oy verin değerli hemeşerilerim'' dedi. 
AK Parti Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, gidilen her köyün muhtarıyla ve köy halkıyla buluşarak vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledi ve not aldı.