Seçim çalışmaları sürecinde Saadet Partisi dün akşam Yunus Emre Konferans Salonunda bir program düzenledi. Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Uğuz, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin ve partililer katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Uğuz;’’ Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, Bütün siyasi partilere daha önce sordum, acaba şu Karaman’ın halinden memnunmusunuz diye.  Ama maalesef hiçbirinden cevap alamadım, sustular kaldılar, bizim inancımıza göre de , suküt ikarardandır. İkrar ettikleri nedir? Karaman’ın şeklinden, Karaman’ın yapısından, Karaman’ın havasından Karaman’ın yolundan, suyundan biz memnun değiliz demektir. Öyle ise memnun değilseniz, Ey Karaman’lılar buradan sizlere sesleniyorum, gelin bu seçim Karaman’lılar için bir fırsattır diyorum. Verin oyunuzu Şaban’a gitmesin yabana.’’dedi.
Daha sonra konuşma yapan Başkan Adayı Şahin;’’ Sevgili kardeşlerim, seksenüç gündür sahadayız. Heralde projelerimizi  duymayan Karaman’lı kalmadı. Biz sosyal belediyecilik anlayışımızla, katılımcı belediyecilik anlayışımızla, yine kendi web sitesini kendi kuran parti olarak sosyal ortamda da bayabi yol kat ettik. Saadet Parti’mize karşı bir medya ambargosu var. Bizlerde dedik ki Erbakan hocamızın ifadesi ile, aracımızı aldılar ise yolumuzuda mı aldılar?’’dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez ise;’’ 30 Mart'ta Saadet Partisi'nin Karaman'da kazanacağı belediye başkanlığına, Karaman'da yaşayan insanların ihtiyacı var. Salonda bulunan vatandaşlarımızın ihtiyacı var. Karaman daha güzel yönetilmeli. Karaman daha iyi hizmet almalı.
Karaman'da bundan sonra yolsuzluk, rüşvet olmasın, belediye yönetiminde yetim malına sahip çıkılsın, huzur ve kardeşlik her zamankinden fazla olsun istiyorsak Saadet Partisi'nin adayını seçeceğiz. 30 Mart'ta yapacağımız seçim, bir belediye seçimidir. Aslında ülkemiz siyaseten tıkanmıştır. Ahlaken tıkanmıştır. İktisaden tıkanmıştır. Ama bugün seçime 1 hafta kala bu toplantıyı yapıyoruz. Saadet Partisi'nin belediye başkan adayının, belediye başkanlığını bugün huzurunuzda inşallah hep birlikte tescilleyeceğiz. Karaman'da 6 günlük bir süreçte bütün gücümüzü ortaya koyacağız. 6 gün sonra düğünümüz var.’’dedi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN KARAMAN’DA OY KULLANSA OYUNU SAADET PARTİSİNE VERİRDİ
Konuşmaları sırasında Bitmez’’ Recep Tayyip Erdoğan Karaman’lı olup Karaman’da oy kullansaydı ben eminim ki oyunu Saadet Partisine verirdi.’’dedi.

Konuşmaların ardından partiye yeni katılanlara rozet takma töreni gerçekleşti.