ÇİFTÇİ: İNSANIMIZ EKONOMİK ANLAMDA BÜYÜK SIKINTI İÇİNDE

Programda ülkenin ekonomik durumunu değerlendiren Saadet Partisi Karaman 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Çiftçi, insanımızın ekonomik anlamda büyük sıkıntılar içinde olduğunu belirtti.”Vatandaşımız borç sarmalı içinde yaşamaya mecbur edilmiş. Kredi Kartı borcu, kredi borcu derken insanımız borç-faiz sarmalında sıkıntılı bir hayat yaşıyor. İşte Milli İttifak olarak bizler bu sıkıntıları biliyor ve vatandaşımıza nefes aldırmak ve Yaşanabilir Bir Türkiye inşa etmek için çalışıyoruz. Nasıl ki 1996 yılındaki Refahyol hükümeti döneminde insanımız bereket bulduysa ve Erbakan Hocamız nasıl gelir gelmez yüzde 50 zam yaptıysa işçiye, memura, emekliye Saadet Partisinin iktidarında da aynı bereketi yaşayacağız. Biz inanıyoruz bu barajı yıkacak ve memleket sevdalıları olarak bu güzel vatanımızı en güzel şekilde yöneteceğiz.”

ÇOBAN :SAPIKLARA VE TERÖRİSTLERE YENİDEN İDAM GELECEK 

Saadet Partisi Karaman 2.sıra milletvekili adayı Hüseyin Çoban’da yaşanan bu ekonomik sıkıntıların beraberinde ahlaki yıkımları da birlikte getirdiğinin altını çizdi. Toplumda büyük bir ahlaki çöküntünün olduğunu belirten Hüseyin Çoban şöyle devam etti. “ Şöyle toplumun bir fotoğrafını çektiğimizde şunu görüyoruz. Ahlak ve maneviyat bitmiş, insanların birbirlerine ne saygısı kalmış, ne güveni. Biz Saadet Partisi olarak kardeşliğimizi yeniden tesisi edecek ve kaybolan ahlaki değerlerimizle toplumumuzu yeniden tanıştıracağız. Bakıyorsunuz boşanmalar almış başını gidiyor, hırsızlıklar, adam öldürmeler, sapıkça işlenen cinayetler giderek artıyor. Buna dur demenin zamanı geldi. İnşallah bizim iktidarımızda sapıklara ve teröristlere yeniden idamı getirecek yasayı çıkartacağız. “

Programa büyük bir ilgi gösteren izleyicilerden gelen sorulara da canlı yayında cevaplar veren Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayları büyük bir heyecanla çalışmalara devam ettiklerini , ilçe,kasaba,köy ziyaretlerinin sürdüğünü belirttiler. Ali Çiftçi Ayrancı ilçesinin köylerine yaptıkları ziyarette ağıllarda koyun yetiştiriciliği yapan köylülerle de tek tek görüştüklerini ve ne olursa olsun çalınmadık kapı,sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirtti.