Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayları Ali Çiftçi ve Hüseyin Çoban Kuğulu Parkta yaptıkları seçim çalışmaları kapsamında Milli İttifak ve Saadet Partisi Milletvekili Adayları oldukları tanıtılınca;

Bir vatandaş, Saadet Partisi Rahmetli Erbakan Hoca’nın Partisi olduğunu söyledi. Vatandaş yaptığı açıklamada, “Üç dönem muhtarlık yaptım. Rahmetlinin döneminde bütün isteklerim yerine getirildi. Hayatım boyunca Merhum Erbakan’ın dönemindeki bolluğu bereketi görmedim. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin ittifak yaptıklarını öğrendim. Kendim destek vereceğim gibi çevreme de destek vermelerini isteyeceğim” dedi. 

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayları Ali Çiftçi ve Hüseyin Çoban yaptıkları açıklamada; “Biz mazileri tertemiz Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu Milli İttifakın Milletvekili adayları olarak 1996-1997 Erbakan hükümetindeki ülkemize sağladığı bolluğu bereketi işçimize, emeklimize, köylümüze, esnafımıza, kısaca ülkemizde yaşayan tüm insanların refah içinde olmaları için iktidarda da muhalefette de elimizden  gelen her türlü desteği sağlayıp,  gayret göstereceğiz.  Yeter ki;  7 Haziran seçimlerinde o imkanı sizler bize veriniz…” dediler.