Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin ve İl Başkanı Hüseyin Uğuz çok sayıda Saadet Partililer İmaret camisinde Cuma namazını kıldı. Namaz çıkışında Anadolu Gençlik Derneğinin Mısırda alınan idam kararlarını ve dünyadaki müslümanlara karşı uygulanan zulümleri protesto etmek için tertiplediği basın açıklamasına katıldı.
Basın açıklaması sonrası; Saadet Partili heyet İmaret caddesinden başlayarak, ikinci istasyondan ve mut caddesinde devam ederek SP Başkan Adayı Şahin ve İl Başkanı H. Uğuz Karamanlı hemşerilerle selamlaşarak, hal hatır sorarak halka gençler tarafından karanfil dağıttılar.

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Hüseyin Uğuz, yaptığı açıklamada; “Türkiye genelinde olduğu gibi Karamanlı kardeşlerimiz’in bize gösterdiği ilgi çok yoğun; diğer partilerin adaylarıyla Saadet Partisinin adayı Şaban Şahin’i karşılaştırdığımız zaman Şaban Şahin Belediye Başkanlığında daha liyakatli, ehliyetli Karaman’a birçok hizmetler katabilecek yetenektedir.

Zaten Organize Sanayi Bölgesinde Belediye Başkan Adayımız Şaban Şahin’in kıt kaynaklarla aldığı yüksek verimli hizmetleriyle apaçık ortadadır. Karaman’da özlenen farkı Şaban Şahin’le olacağını bilen Karamanlı kardeşlerimiz bizlere oy verecekler, Bunu manipüle etmek için birçok söylentiler çıkartarak anket aldatmacalarıyla insanları yönlendirmek istiyorlar.

Karamanlı kardeşlerimize sesleniyoruz Karaman’da özlenen değişimi Saadet Partisiyle Şaban Şahinle yaşarsınız. Diğerleri lafla peynir gemisi yürütürler ve beş senenin kaybedildiğiyle kalır. Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayımız Şaban Şahin kazanırsa sürpriz olmaz, edindiğimiz intiba böyle ve manipülasyonlara gelmemeniz dileğiyle…. Cenab-ı Hak Hakkımızda hayırlısını versin” dedi.