Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, bu hafta Karaman İl Başkanlığı için kongrenin gerçekleşeceğini söyleyerek bütün Karaman’lı hemşerilerimiz davetlidir dedi.
Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’nin daha güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini vurgulayan Şaban Şahin; “ Milletimizin bağrından kopmuş, ülke siyasetinin 40 yılına damga vurmuş, yaptığı tarihi icraatlarla, Dünya dengelerini bile değiştirmiş olan Milli Görüş Hareketi’nin tek temsilcisi olan Saadet Partisiyle yoluna sapmadan değişmeden devam etmektedir.” Dedi.
HALKIN İHTİYACI SAADET PARTİSİDİR
9 Yıldır AKP İktidarında yaşananlar bir kez daha göstermiştir ki halkın tek ihtiyacı Saadet iktidarıdır diyen Şaban Şahin, Milli ve Manevi değerlerin yozlaştırılmasının AKP tarafından hızlandırıldığını belirterek “ Sözde Muhafazakar gözüken AKP icraatları CHP’nin yasakçı zihniyetini aratmıyor.” Dedi.
HALKIMIZI YUVAYA DAVET EDİYORUZ
Bu Millet Milli Görüşçü dür bunu tarih boyu yaşadık, Kudüs’te İstanbul’da Milli Görüş’le fetih edildi diyen Şaban Şahin, bütün halkımızı Yuvaya davet ediyoruz dedi.
Şaban Şahin davetinde; “18 Aralık 2011 Pazar Günü Yunus Emre Konferans salonunda gerçekleşecek olan Kongremize bütün halkımızı davet ediyoruz. Bu davet esasında kongre davetinde ziyade Yuvaya davettir, Milli Görüş Baba ocağıdır Bu Milletin özüdür herkesi özüne dönmeye davet ediyorum.” Dedi. 
MUSTAFA ÖZKAFA’DA GELİYOR
Saadet Partisinin 18 Aralık Pazar günü düzenleyeceği Konferansa Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa’nın da katılacağı belirtildi.