Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı, Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın iştirak edeceği il kongresine hazırlanıyor. 15 Mart 2015 Pazar, Yunus Emre Konferans Salonu, Saat: 10:00 da gerçekleşecek kongreye Karaman’lılar davet edildi. 
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin yaptığı açıklamada; “ 7 Haziran’da bir genel seçime doğru gidiyoruz. Seçim öncesi yapılması gereken il kongremizi gerçekleştireceğiz. Daha sonra seçim çalışmalarımıza hız vereceğiz. 
Ülkemizde gün geçtikçe kendini hissettiren sorunlar yumağı artarak katlanmaktadır. Katlandıkça; nihai hedef olan Türkiye’ye sıçrayacaktır. Bütün bunların tabi çözümü milletimizin aslını, özünü, ruh kökünü ve tarihini ifade eden Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir…
Dış engeller Milli Görüş’e küçük bir zaman kaybına uğratmaktadır. Milli Görüş’e benzetilen,  iç engeller süreyi uzatmaktadır. Dikkat edilirse Milli Görüşçü gibi konuşarak Faiz Lobisi aleyhinde doğrular konuşulmaktadır. Gerçekte ise Faiz Lobisine en büyük hizmetkârlık yapılmaktadır! Değilse insanlar nasıl aldanacak!   
Yeni neslin geleceği, gelecek kuşakların istikbâli harcandığı bir dönemden geçiyoruz. Bu sebeple milletimiz Saadet Partisi’nin ‘Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya’ vizyonuna ihtiyaç duymaktadır. Bunların olması içinde Milli Görüş’ün Saadet Partisi’nin mecliste ve iktidarda olması gerekiyor. Mecliste ve iktidarda olması içinde Saadet Partisi milletimizin kullanacağı oylara ihtiyaç duymaktadır. 
İşte böyle bir zamanda, seçim dönemine girerken Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın iştirakiyle il kongremize gidiyoruz. Yeni bir yapılanma süreciyle Saadet Meclise ve İktidara diyoruz” dedi.
Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ı karşılamak için konvoy düzenlediklerini ifade eden Şahin, “Aynı gün üniversite imtihanı olması vesilesiyle azami sessizliğe riayet ederek, titizlik göstereceğiz. Bu arada imtihana girecek tüm kardeşlerimize başarılar diliyoruz” dedi. 
15 Mart 2015 Pazar, Yunus Emre Konferans Salonu, Saat: 10:00 da gerçekleşecek olan S.P. Karaman İl kongresine Şahin, “Karaman’lı hemşerilerimiz davetlidir” dedi.