Saadet Partisi Karaman teşkilatı Demosan Otelde Sandık Müşahitleriyle Toplantı yaptı.

Saadet Partisi Karaman teşkilatı Demosan Otelde Sandık Müşahitleri, Mahalle temsilcileriyle toplantı yaptı. SP Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım’ın iştirak ettiği toplantıya M. Yıldırım; Milli Görüş hareketinin dünü, bugünü ve yarını konulu konferans verdi. 

Konferanstan önce selamlama konuşması yapan SP Karaman Belediye Başkan Adayı Ş.Şahin, “Karaman’ın Milli Görüş Belediyeciliğiyle tanışmasının zamanı geldiğini” ifade etti. 

Şahin; “ İnsanlarımız AKP iktidarına baktığı zaman kutuplaşma ve çatışma görmektedirler. 11 senelik iktidarını çatışma ve kutuplaşmayla beslendiğini görüyoruz. Böylelikle insanlar özellikle dar gelirli kesimler; kutuplaşmanın ve çatışmanın neticesinde hiçbir sorunlarının hallolmadığını anlamışlardır.

Bu yüzden gerçek Milli Görüş iktidarını ve belediyeciliğini bildiklerinden Milli Görüşe Saadet Partisine teveccüh günden-güne artmaktadır. Bilmeyenlere, anlatmak hepimizin olduğu gibi Sandık Müşahitlerinin ve Mahalle Temsilcilerinin görevidir” dedi.

Şahin, Belediye Başkanlığını kazandığı taktirde “Belediye öncülüğünde dar gelirli Karamanlılara kredisiz, faizsiz konutlar üreteceğiz. Şaiyasız ve borçsuz Belediye olacağız. Bunun yanında ulaşılabilir bir Başkan olacaklarını” söyledi.