Parti binasında düzenlenen devir teslim töreninde bir konuşma yapan İbrahim Dal, Gençlik Kolları başkanlığı görevinde birtakım özelliklerin olduğunu ve bu özellikleri merhum Necmettin Erbakan’ın ortaya koyduğunu dile getirdi.  Dal yaptığı konuşmada şunları söyledi:  ''Hocamızı her ziyaretimizden sonra ayrılırken, `Allah en hayırlı çalışmaları nasip etsin` duasında bulunurdu. Bende bu duayı Recep Bey kardeşim için yapıyorum.''

“MİLLİ GÖRÜŞ CAMİASINDA GÖREV İSTENMEZ VERİLİR”

Yapılan görev değişikliği hakkında bilgi veren Dal şöyle konuştu: “Bu bir ayrılık değil, milli görüş camiasında görev istenmez verilir düsturu uyarınca görev değişikliğidir. İnşallah bu yeni mücahit kadroların hocamızın gösterdiği hedefe doğru, Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni bir dünyanın oluşması için, kuvvetin değil Hakkın hâkim olması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da canla başla çalışacaklarına yürekten inanıyorum. Recep Bey'e ve yönetim kurulu üyelerine bu kutlu yolda muvaffakıyetler diliyorum." dedi.

“GENÇLERİN MESULİYETİ ÜZERİMİZDEDİR”

Saadet Partisi Karaman İl Gençlik Kolları yeni Başkanı Recep Şahin yaptığı konuşmada milli görüş ilkelerinden taviz vermeden çalışacaklarını ifade ederek “Görev zor bir görev. İlimizdeki her gencin mesuliyeti üzerimizdedir. Bizim Millî Görüşçü gençler olarak öncelikli hedefimiz milli ve manevi değerlerine bağlı, memleket meselelerine duyarlı, dünya siyasetini okuyabilen imanlı, ferasetli, dirayetli, şuurlu bir gençlik oluşması için var gücümüzle çalışmaktadır. Rahmetli Erbakan hocamızın ifade ettiği gibi, ‘Bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değil, imanlı gençleridir.’ sözü bizim için en önemli çalışma düsturu olacaktır." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz, İbrahim Dal'a göstermiş olduğu gayret, yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.