Saadet Partisi GİK üyesi ve Karatay Eski Belediye Başkanı Mehmet Şen yaptığı konuşmada tahrif edilmiş incilde geçen Barabbas olayını anlattı.

Mehmet Şen, “Barabbas; katil, zalim ve ırz düşmanı bir haydut olduğu için Romalıların Yahudiye Valisi Pontius Pilatus tarafından zindana atılmıştı. İşin ilginç yanı zindan arkadaşı İsa idi.

Kudüs'te Fısıh Bayramı'nda uygulanan bir gelenek gereğince Yahudiye Valisi Pilatus, idamlık bir mahkûmun cezasını halkın seçimi doğrultusunda affetmek durumundaydı. Yahudilerin propagandaları sonucu oylarını İsa’ya değil, Barabbas lehine kullanmaları için halkı kandırdılar. Ve halk, Pliatus’tan İsa’yı değil, Barabbas’ı affetmesini istedi. Pilatus da isteğe uygun olarak Barabbas’ı serbest bıraktı.

Barabbas serbest kalır kalmaz ilk iş olarak birini öldürüp, bir başkasının da ırzına geçti ve yeniden hapse atıldı. Ertesi yıl Fısıh bayramında affedilmeye aday iki suçludan biri yine Barabbas’tı ve halk bu sefer de Barabbas’ın affedilmesi lehinde oy kullanmıştı”…. dedi.

Mehmet Şen, “Mevcut iktidar tarafından elindeki medya imkanları kullanılarak profesyonelce algı yönetimi yapılarak halk aldatılmaktadır. Genel medya üzerinden insanlara gerçekler duyurulmaması için Saadet Partisi’ne ambargo uygulanmaktadır. Çünkü; toplumun yapısını bozacak Barabbas lehinde oy kullanılması için çalışmalar yapılıyor.

İmkansızlıklar içerisinde çalışmalarımızı aksatmadan yürüteceğiz. İnsanlara Barabbasla felakete doğru gittiklerini, kurtuluşa ermek için Milli Görüş’e Saadet Partisi yönelmeleri gerektiğini anlatacağız, halkımızda anlayacaktır” dedi.

Sonrasında Saadet Partisi Karaman Milletvekili Aday adayı temayül yoklamasına geçildi. Temayül yoklamasında ismi geçen aday adayları…

1- Hüseyin Çoban: Üniversit: Emekli

2-Ali Çiftçi: Üniversite: Emekli

3- Hüseyin Uğuz: Üniversite: Emekli

4-İdris Özcan: .Üniversite: Emekli

5- Mehmet Ali Bayrak: Üniversite: Emekli

6-Erdal Tahsin Güler: Lise: Esnaf

7- Orhan Soydan: Orta: Sendikacı

8- Ö.Faruk Akkoca: Üniversite: Esnaf

9-      Raşit Aktaş: Üniversite: Yönetici

10-  Osman Akdemir: Üniversite: Yönetici

11-  Bayram Zorlu: Orta: Esnaf