Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin yaptığı açıklamada; "1 Kasım 2015 seçimleri milletimize hayırlı olsun. 

Saadet Partisi Milli Görüş olarak 46 yıldan beri halkımıza hizmet etmeye çalışan bir teşkilatız. 46 yıldır iyinin, doğrunun, faydalının, güzelin ve adil olanın ülkemizde ve bütün dünyada hâkim olması için mücadele ediyoruz. Bunun için; Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir dünya hedefimize insanları davet ediyoruz. 

Biz ülkemizi seviyoruz, ülkemizde aç-açıkta insan kalmasın insan gibi muamele görsün ve adam yerine konsun istiyoruz. Bunun için Saadet Partisi olarak 13 yıldır, asgari ücreti açlık sınırının üstünde olması gerektiğini söyleyen tek partiyiz. Ve son seçimlerde bütün partiler bunun en az 1300 tl vaat etmek zorunda kaldı ve başardık Elhamdülillah. Yine çözüm süreci çözülme süreci olmasın, dedik. Güneydoğu sorununda devletin muhatabı terör örgütü değil güneydoğudaki halkımızdır, dedik. Ve hükümet bunu kabul ederek yeni adımlar atıldı. Başardık Elhamdülillah.

Suriye konusunda ta başından beri savaşan (savaştırılan) tarafların müzakere yoluyla barıştırılmasını teklif ettik (Esad’çı denildik ama) Şimdi bütün dünya Esad’la bir geçiş süreci için çabalıyor ve bizim dediğimiz noktaya geldiler, Elhamdülillah. Ülkemizde bütün meselelerin çözümünde Milli Görüş’ün teşhis ve tedavileri uygulanırsa verdiğimiz örneklerde olduğu gibi ülkemiz ve insanımız rahata erecek ve huzur bulacaktır. Bunun için Saadet Partisi olarak kınayanın kınamasından korkmadan, sonuç ne olursa olsun doğruları halkımıza anlatmaya, devam edeceğiz.  Ancak; kafanız gözünüz yarılmadan adresi tek seferde bulalım istiyoruz." dedi.