Saadet Partisi Suriye’de yaşanan insanlık dramı ve Türkiye’ye yerleştirilecek olan Patriot füzelerini kamu oyunun gündemine taşımak için 6 Ocak 2013 Pazar günü Gaziantep’te miting düzenleme kararı aldı.
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, partisinin 6 Ocak 2013 günü Gaziantep’te düzenleyeceği miting ile ilgili yaptığı yazılı açıklama da  “ Ülkemiz maalesef NATO’nun sessiz ve post modern işgali altındadır. Nato, Sovyet Rusya’ya karşı ve komünizm tehdidini ortadan kaldırmak için kurulmuştu. Komünizm iflas edip Sovyet Rusya dağılınca doğal olarak Nato’yu kaldırmak yerine bu sefer; Nato, İslam’ı düşman olarak görmeye başladı. 
 Irkçı Emperyalizm Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) kapsamında 22 İslam ülkesinin sınırlarının değiştirilmesinin planını adım adım tatbik etmektedir. BOP çerçevesinde adım adım 22 ülkenin sınırları değiştirilmektedir. İşte Afganistan, işte Sudan ikiye bölündü. Irak fiilen üçe bölündü, Libya’nın durumu ortada. Suriye’de şiddet ve katliam devam ediyor.
Hiç şüphesiz bu işgal ve talan sürecinin en son hedefi İran ve Türkiye olacaktır. Bunun için bölgemiz, büyük bir savaşın eşiğine getirilmiştir. Malatya’ya füze kalkanı yerleştirilmesinin ardından, ülkemizin aynı zamanda NATO toprağı olduğu bahanesiyle özellikle gazi illerimize Patriot füzelerinin yerleştirilmesi dikkat çekicidir.
Bu sebepledir ki; Gerçekleri milletimizle birlikte haykırmak ve bu sinsi planı bozmak için 6 Ocak 2013 Pazar günü, Saat 12’de Gaziantep’te ‘Ne Füze Ne Gözyaşı’ adı altında bir miting gerçekleştireceğiz. 
Karaman il teşkilatı olarak bizde mitinge katılacağız. Mitinge katılmak isteyen kardeşlerimiz Gençlik Kolları Başkanımız Süleyman Kalçık’ la irtibata geçerek  0541 591 44 45 nolu telofondan bilgi alabilirler.” İfadesinde bulundu.