Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şahin “Milli Görüş ve Saadet Partisi olarak dememiz o dur ki:  Cumhurbaşkanlığı reklam filminde; milletten yani bu ülkenin Milli Görüşüne sahip insanlarından aldığın yıldızları… Obama’ya, Nato’ya, AB’ye, hatta  IMF’ye verirsen… biz buna “Yeni Türkiye” demeyiz… Arka planda “Sömürülen Türkiye’nin yeni versiyon algı yönetimidir” deriz” dedi.

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şahin yaptığı yazılı açıklamada; “Milli Görüş bu milletin aslını, özünü, ruh kökünü ve kendisini ifade etmektedir. Milli Görüşçüler olarak elbetteki doğru gördüklerimizi destekleyeceğiz yanlışları da uyarmakla beraber eleştireceğiz.  Kısacası; Merhum Erbakan Hocamızın ifadesiyle “Hayra motor, şerre fren” olacağız …

Bu vesileyle yeni göreve başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’na  memleket hepimizin memleketi olduğu için başarılar temenni ediyoruz.

Bir gerçek var ki: Sayın Davutoğlu Dışişleri Bakanı iken nereye el attıysa çıkmaz ve başarısızlıklar olmuştur. İsrail ve ABD nin belirlediği dış politikalar izlenmiştir.  

TBMM’de AKP Hükümeti programı oylandı. Bu programda ülkenin ve milletin gerçekleri maalesef görülmemektedir. İşsizliği bitiren yatırıma dayalı ekonomi politikası, sanayi, istihdam ve üretim yok. Borçtan kurtaran faiz ekonomisini bitiren bir ekonomi politikası yok. Faiz lobisini sevindiren, vatandaşı ezen bir ekonomi politikası var.

Kısacası Başbakan Davutoğlu ile “Eski Hamam, Eski Tas” dediğimiz sömürü aynen devam edecektir…
Sayın Erdoğan’la, Sayın Davutoğlu’nun tek farkı… Tayyip Bey; konuşmalarının hemen-hemen-hepsinde,  halka hitap ettiği kürsünün sağında-solunda “PROMPTER” denen cihazdan okumaktadır.
Sayın Erdoğan NATO toplantısında Obama ile beraber görüşmelerde bulundu. Her nedense görüşmeler bol Haçlı mekanlarda gerçekleştiğini görüyoruz. AKP Hükümetinin yeni açıklamasıyla beraber Sayın Erdoğan’ında AB kapısına yani Haçlı birliğine bağlı kalmaya devam edeceklerini ifade ediyorlar. Obama ile yapılan görüşmelerle dış politikamızı bugüne kadar olduğu gibi ABD belirler anlamı çıkmaya devam ediyor.
Milli Görüş ve Saadet Partisi olarak dememiz o dur ki:  Cumhurbaşkanlığı reklam filminde; milletten yani bu ülkenin Milli Görüşüne sahip insanlarından aldığın yıldızları… Obama’ya, Nato’ya, AB’ye, hatta  IMF’ye verirsen… biz buna “Yeni Türkiye” demeyiz… Arka planda “Sömürülen Türkiye’nin yeni versiyon algı yönetimidir” deriz.
Ancak ve ancak Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi iktidarıyla; milletten alınan yıldızlar zayi olmaz. Saadet Partisinin amblemindeki Hilâl ve Bayrağımızdaki Hilâl’le birlikte yıldızlar mânâsına ulaşır” ifadesinde bulundu.