Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğünü ziyaret etti. Toplantı halinde olan OSB kurulu, Saadet Partisi heyetini kabul ederek Belediye Başkanlığı yarışında Şahin’e başarılar dilediler ve Karaman’a yapacakları projeleri sordular. 
SP Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; Sekiz senelik OSB Müdürlüğü yaptığı dönemi hatırlatarak, OSB’ye yabancı olmadığını ve Karaman’a büyük katkılar sağlayan geçmiş Vali’lerden özellikle Hakkı Teke döneminde OSB’nin temelini oluşturan verimli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şahin; “OSB’nin Karaman’a yeterli gelmemektedir. İkinci bir OSB şart olduğundan, Belediye öncülüğünde ikinci OSB’yi oluşturacağız. Özellikle OSB de çalışan dar gelirli çalışanlarımız için Konya’da Milli Görüş Belediyeciliği zamanında örneği olan faizsiz ve kredisiz ucuz konutlar üreteceğiz. Böylece çalışanların en büyük problemlerinden sosyal yara haline gelen boşanmaların bir nebzede olsa önüne geçeceğiz” dedi.

Suyu maliyet fiyatına çekeceğini ifade eden Şahin; “Şehrin yükü çok büyük oranda Merkezde toplanmaktadır. Bu da yığılmalara ve keşmekeşe neden olduğundan planlı ve gerektiği gibi yapılaşmalarla çözülmesi gerekir. Bunun içinde yeni bir Karaman oluşturacağız” dedi…