Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, SP Karaman İl Başkanı Hüseyin Uğuz ve Partili heyet; Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Yemekli toplantı halinde geçen ziyarette; Muhtarlar, Karaman Belediyesinden hizmet alamadıklarını dile getirdiler. 
Muhtarlar açıklamalarında “Mahallelerimizdeki sorunları iletmek için Sayın Belediye Başkanımızla görüşme talebinde bulunduk. Talebimiz yerine gelmediği gibi sorunlarımızın çözülmesi hususunda Belediyede muhatap bulamıyoruz. Özellikle dış mahallelerde hizmet alamıyoruz” dediler.
Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; “Şehrin gelişimindeki izlenecek yol farklı bakış açılarının özgür bir ortamda tartışılması ve her aşamada toplumun görüş ve düşüncelerini alınması ile olmalıdır. Karşılıklı İstişareye açık olmalıyız. Görüyoruz ki Muhtarlarımız hizmete susamış, Karaman Belediyesinden hizmet bekliyor. İktidar Partisinin bir önceki Belediye Başkanlığı döneminde de aynı sorunlar vardı. İktidar Partisi bu beceriksizliğini Başkan değiştirerek güya en iyisini bulmaya çalışarak seçimlere gidiyor. 
Oysa ki bu işler şahıs meselesinden çok zihniyet meselesidir. Belediye yönetimindeki zihniyet  nerde, ne menfaatim var, ne rant elde ederim şeklinde yürüdüğü için bu görüş hakimiyetinde adil bir hizmet dağılımının olması mümkün değildir.
Karaman’a Milli Görüş Belediyeciliğinin gelmesi şarttır, gereklidir, zaruridir.  Size hizmeti getirecek Milli Görüş’tür. Çözüm Milli Görüş Belediyeciliğidir. Geçmişimiz zaten bunun en büyük isbatıdır.
Onun içinde daha öncesinde sorduğumuz soruyu; siz Muhtarlarımıza da soruyoruz; “Milli Görüş Belediyeciliğine Hazır mısınız?” ifadesinde bulundu.