Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları’nın düzenlediği divana İl Başkanı Şaban Şahin ve İl Müfettişi Hüseyin Uğuz katıldı. Divan, Kadın Kollarının birim raporlarını sunmasıyla başladı. Divanda; Kadın Kolları, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kadın Kollarından yapılan açıklamada, “Merkez ilçe ve çevre ilçelerde çalışmalar başlattıklarını, faaliyetler çerçevesinde Saadet Partisi’ne hanımların yoğun ilgi gösterdiklerini bununla beraber üye kayıtları yaptıklarını” söylendi. 

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, memnuniyetini dile getirerek Hanım Kollarının çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade etti. Şahin yaptığı konuşmada, “Hanım kardeşlerimizin çalışmaları etkili ve sonuç alacak şekilde gün geçtikçe hız kazanmaktadır. Ülke insanlarının Milli Görüş iktidarına ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacı çok iyi bilen iktidar çevresi bizden çekinmektedir. Millet iradesini ipotek altına alan ve temsilde adaletsizlik sağlayan Seçim barajını indirmek için en ufak çalışma yapmadığı gibi bu konuda çalışan Anayasa Mahkemesini baskı altında tutmaktadır. Çünkü biliyor ki barajlar kalktığında Saadet Partisi Meclise girecek, Hakk’ı söyleyecektir. İktidarın milleti oyaladığı, avuttuğu ve göz boyadığı ortaya çıkacaktır. Biz dünden bugüne kurulmuş bir hareket değiliz, bizim köklerimiz var Milli Görüş, Saadet Partisi ulu bir çınardır. Bu yüzden seçim barajları kalkmasa bile barajları patlatacak güçteyiz” dedi.  

HAKK’IN TESİR GÜCÜ VARDIR

Şahin yaptığı açıklamanın devamında,“Çare ve çözümü olan tek parti geçmişte olduğu gibi Milli Görüş, Saadet Partisidir. Diğerleri; polemikleriyle halkı oyalamaktan başka iş yapmamaktadır. Hanım kardeşlerimiz çalışmalarında üzerlerine düşen bölümlerde gerçekleri ve Hakk’ı anlatmalıdır. Hakk’ın tesir gücü vardır. Milli Görüşün tılsımı budur… Elbette bu tesir gücünü gösterecek, Milli Görüş iktidara gelecek ve Kadın Kollarımız, Saadet İktidarının en büyük pay sahibi olacaktır” dedi.

ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT

Sonrasında söz alan Saadet Partisi Karaman İl Müfettişi Hüseyin Uğuz yaptığı konuşmada iktidar olmanın önemine değinerek Kadın Kolları takdire değer bir çalışma yürüttüğüne vurgu yaptı. Uğuz; “Önce Ahlâk ve Maneviyat ilkesine sahip tek partinin Milli Görüş, Saadet Partisidir. AKP; döneminde Avrupa Birliğine girmek için dayattığı normlar kapsamında Ahlâki tahribatlar yapılmaktadır. Planlı bir biçimde Maneviyatı yok edilen toplum haline getiriliyoruz. Ülke Gençliğinin birçoğu esrar, eroin ve bonzai gibi uyuşturucuların müptelası olmuş. Aileler çözülmektedir.

Bunların görülme sebebi, AKP nin Avrupa Birliği sevdasıdır. Böyle olduğu halde değilmiş gibi Saadet Partisi gibi konuşarak AB hakkında atıp tutmaktadırlar. Bütün bunlar Saadet Partisinin tutarlılığını ve AKP’nin tutarsızlığını göstermektedir. Ahlaki ve manevi değerlerimizin sağlamlaştırılması gerekiyor. Bunu da yapabilecek olan Milli Görüş, Saadet Partisidir” şeklinde konuştu.  

Hüseyin Uğuz, yaptığı konuşmanın sonunda erkeklere parti binasında her Çarşamba Yatsı Namazından sonra Asr’ı Saadet dersleri adı altında sohbet verdiklerini, kadınlardan eşlerini ve çevrelerinden dileyen kişilerin sohbetlere gelmeleri hususunda bilgilendirmelerin, istedi.

HABER MERKEZİ