Milliyetçi Hareket Partisi grup başkan vekili Mehmet Şandır seçim çalışmaları kapsamında Karaman’ı ziyaret etti. Kazım Karabekir’de esnafı ziyaret eden Şandır çalışmaların olumlu sonuç vereceğini söyledi.

Ali Pınarbaşı ile seçim yarışına giren Milliyetçi Hareket Partisi, Karaman merkezde olduğu kadar ilçe ve beldelerde de oldukça iddialı. Son günlerine girilen yerel seçim trafiğinde en yoğun saatler yaşanıyor. Karaman merkezde oldukça tuttuğu ve teveccühle karşılandığı görülen Ali Pınarbaşı’nın yanı sıra ilçe adayları da beğenilen MHP’nin Kazım Karabekir çalışmalarına Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır katıldı.

İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Oktay Yılmaz ve MHP’li adayların katıldığı çalışmada Kazım Karabekir halkı ve esnafı ile sohbet edildi. burada konuşan Mehmet Şandır, 30 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu seçimlerde size hizmet edecek olan belediye başkanını ve meclis üyelerini seçeceğiz. Ancak bu seçimlerin sonucu ülkemizin ve milletimizin geleceğini de belirleyecek. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak her konuşmamızda, her zeminde öncelikle şunu ifade ediyoruz.

Bu memlekete bu millete bir gram hizmeti dokunan kim varsa Allah ondan razı olsun. Onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Ancak 11 yılını tamamlayan ve 12. yılına giren tek başına bir iktidarın bu gün içine düştüğü bu yolsuzluk, bu, dilim varmıyor itham da olsa, iddia da olsa bu ülkeyi yönetmek iddiasında olanların böyle rüşvetle yolsuzlukla suçlanmalarını kabul etmek mümkün değil. Bu millete bunları layık görmüyoruz. İşte bu seçimler böyle bir sonuca ulaşan bu iktidara bu milletin bir cevabı olacaktır. Bu seçimlerin sonucu ülkemizin ve milletimizin geleceğini de belirleyecek"dedi.

Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır daha sonra Mersin merkez ve ilçelerde seçim çalışmalarına katılmak üzere Karaman’dan ayrıldı.