CHP, Sarıveliler Belediye Başkan Adayı Muhitdin Türkan ve Göktepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan’a destek istemek için her iki yerde de miting yaptı. Yerel seçim çalışmaları kapsamında köyleri, kasabaları ve ilçeleri gezen CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, Sarıveliler ve Göktepe’de düzenlenen mitinglere katılarak vatandaşa seslendi. Düzenlenen programlara, CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin de katıldı.

SICAK KARŞILAMA

31 Mart yerel seçimlerinde partisinin belediye başkan adaylarına destek istemek için Sarıveliler’e giden Ünver’e, sürpriz bir karşılama düzenlendi. Soğuk havaya aldırmadan, karlı dağların arasında kendisini karşılayan hemşehrilerine teşekkür eden Ünver, vatandaşlarla birlikte hareket ederek Sarıveliler’e geldi.

SORUNLARI HIZLA ÇÖZECEĞİZ

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sarıveliler mitinginde hemşehrilerine seslenen Ünver, Sarıveliler’in baharı getirmeye niyetli olduğunu söyledi. Burada yaptığı konuşmada partisinin belediye başkan adayı Muhitdin Türkan’a destek isteyen Ünver; “Sizlerin destekleri ile CHP Sarıveliler’i kazanacak. Sarıveliler, CHP Belediyeciliği ile tanışacak. Bu güzel ilçemizi hep birlikte yönetecek, tüm ihtiyaçlarını el ele vererek karşılayacağız, sorunlarını hızla çözeceğiz. Burada yaşayan her bir bireyin mutlu olması için çalışacağız.” diye konuştu.

GÖKTEPE’DE BAHAR DEVAM EDECEK

Sarıveliler ziyaretlerinin ardından Göktepe’ye giden ve burada da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitingde hemşehrilerine seslenen CHP Karaman Milletvekili Ünver; “Göktepe kararını çoktan vermiş, bahar devam edecek.” dedi. Ünver burada yaptığı konuşmada, CHP Göktepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan’a destek isteyerek; “CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetilen Göktepe, önümüzdeki dönem de bu anlayışı sürdürecek. Göktepe’den aldığımız güç ve karar ile 31 Mart’ta Sarıveliler’i de kazanacağız. Güzel günlere birlik ve beraberlik içinde daha güçlü, daha emin adımlarla yürüyeceğiz.” şeklinde konuştu.