Karaman AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
İlki düzenlenen bölge seçim toplantısı Alişahane, İmaret, Gazidükkan, Çeltek, Karamanoğlu Mehmet Bey, Ahi Osman, Fenari, Kirişçi ve Külhan Mahallesindeki bayanlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Kale Ongun Tesislerinde düzenlenen toplantıya AK Parti Başkan Adayı Ertuğrul ÇALIŞKAN, Kadın kolları Başkanı, Kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda bayan katıldı.

Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek konuşmalarında ‘’ değerli arkadaşlarım, belediye başkanımız sayın Kamil Uğurlu 4 yıl Karamana hizmet etti. Karaman ‘ı hakettiği görünüme kavuşturmak için var gücüyle çalıştı. Sayın Ertuğrul Çalışkan  3 yıldır Kamil başkanımızın  başkan yardımcılığını  yapmıştır. Şimdiye kadar yapılan projeler ve hizmetlere yabancı değildir, emeği geçmiştir. Bundan sonrada kaldığı yerden artan bir ivmeyle çalışmalarını sürdürecektir. Karaman ın Ak parti belediyeciliği ile nasıl ilerlediğini neler değiştiğini en iyi siz değerli kadınlarımız bilir .

30 Mart seçimlerinde şunu soracaklar size; 'Türkiye'nin ve karamanın siyasi, ekonomik, istikrarı devam etsin mi? yatırımlar devam etsin mi? Türkiye ile beraber Karamanın da büyümesi devam etsin mi?' 'Etsin' diyorsanız bunları elbette AK Parti yapacaktır.’’ Dedi.

AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Ertuğrul ÇALIŞKAN’IN Kadınlara yönelik projelerinden bahsetmesinin ardından program Özenir Asmacık Koyuncunun eşsiz müzikleriyle son buldu.