AK Parti Karaman İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Milletvekili Recep Şeker, Siyasi Hukuki İşler Başkanı Şaban Taşbaş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Coşgun, İl Tanıtım Medya Başkanı Muhammet Yaren, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, Eski Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda gençlere seslenen Vekil Şeker, “Ümmeti yöneten bir ülke davasının, partisinin birebir neferi oldunuz. Dolayısıyla bizden daha önde başladınız yarışa. Bizden çok daha ileriye gelecek güçte ve cesarettesiniz. Sizler sahada ve her yerdeydiniz, elinizden geleni yaptınız. Gönlünüzdeki dava şuuru, tüm Karaman’ı ısıttı.” dedi.

Televizyonlarda çıkan tarih konulu dizi ve filmlerden örnek veren Şeker, “Oradaki oyunları görüyorsunuz. Dünya’da değişen bir şey yok. Aynı oyunlar. Tarih tekerrürden ibaret. İçimizde asla ayrılığa düşmek olmaz. Birlik ve beraberlik içerisinde bunu muhafaza ederek ileriye doğru gideceğiz. Atalarımızın yıkılma arifesindeki yaşadıklarını biz yaşamayacağız. Bize 15 Temmuz’dan bu yana yapmadıklarını hainlik bırakmadılar. Öncesi var ama 15 Temmuz’da artık aşikar hale geldi. Topla, tüfekle oldu. Ülke hain ayırt etmez. Suriye’de ölenlerin yaş farklı var mı? 7’side 27’side 70’ide var. Eğer ülkeye sahip çıkılmazsa, vatana, millete, bayrağa ve dini değerlere sahip çıkılmazsa gelinecek nokta bellidir. Bizim gidecek başka bir toprağımız, komşumuz yok.” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin 11.1’lik oranda büyüdüğünü aktaran Şeker, sözlerine şu şekilde son verdi;

“2017 yılında biz yine büyüme rekoru kıran bir ülkeyiz. Son çeyrekte 11.1’lik bir büyüme oranı yakaladık. Dünya birincisiyiz büyüme oranında. Bize en yakın ülke son çeyrekte yüzde 7’lerde büyüdü. O kadar sıkıntıya rağmen büyüdük. Ne derlerse desinler biz Avrupa’dan yol, köprü, tünel, baraj, sağlık olarak da iyiyiz.

Geldiğimiz nokta çok iyi. Bunlar gerçekten ülke sevdasıyla. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız bu yola çıkmasalardı, bizler sizler vagonlara atlayıp da destek olmasaydık, ülke insanımıza Rabbim kimin doğru kimin yanlış olduğunu idrak ettirmeseydi, bu ülke bu hale gelemezdi. Ama geleceğimiz nokta ciddi bir cendereden geçilecek nokta. 2023 çok önemli. Ona şimdiden hazır olmamız lazım. Çok çalışmamız lazım. Sizlere güveniyoruz.”