Şeker, AK Partinin Karaman ilinde ve Türkiye genelinde oylarını katlayarak destan yazdığını belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
“Ak Parti, 1 Kasım seçimlerinde Karamanımız ve Ülkemizde vatandaşlarımızın büyük teveccühü ve desteği ile oylarını katlayarak destan yazdı.  Rabbimize ne kadar hamd etsek azdır. Öncelikle ve özellikle Hanım ve Genç kardeşlerimize hassaten teşekkür ediyorum. Ayrıca Seçim süresince Recep Konuk Vekilim ve şahsıma desteklerini daimi tutan İl Başkanımız Nazmi Ünlü’ye, Merkez İlçe Başkanımız Ahmet Akça’ya, Kadın Kolları Başkanımız Ümit Gülin Göksoy’a, Gençlik Kolları Başkanımız Fatih Selek’e ve her bir Başkanımızın Yönetim Kurulu Üyelerine, Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan’a, Belediye Meclisi Üyelerimize, İl Genel Meclisi Başkanımız Celalettin Güngörer’e ve  İl Genel Meclisi Üyelerimize, İlçe ve Belde Başkanlarımıza, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanımız Mesut Soyfidan ve ekibine, Mahalle, Belde, Köy Temsilcisi kardeşlerimize, Sandık görevlisi arkadaşlarımıza ve Sandığa giderek bizlere oylarını esirgemeyen değerli vatandaşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza ve milli iradenin tecellisini sağlayan herkese teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Allah'a şükürler olsun ki bu seçimlerde de her zaman olduğu gibi AK Parti kazandı, istikrar kazandı. Karaman, Ülkemiz ve Ümmet kazandı.
1 Kasım ile birlikte Milletimiz, eski Türkiye zihniyetini, terörü, istikrarsızlığı sandığa gömmüş, AK Parti ile güven ve istikrar içinde “tek başına, iş başına” demiş, “Durmak Yok, Yola Devam” kararı vermiştir. Bizde Karaman için Ülkemiz için iş başına diyoruz, “Durmak Yok, Yola Devam” diyoruz,  hizmete devam diyoruz. Projelerimizi bir bir hayata geçirip Karamanımızı ve Ülkemizi hak ettiği noktaya ulaştıracağız inşallah.” dedi.