AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’ncı Dönem Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, seçime sayılı günler kala adaylarda çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, ilk olarak Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde düzenlenen, Elmanın Lisanslı Depoculuk kapsamına alınmasının değerlendirilmesi çalışmalarının ele alındığı Elma Standartları Çalıştayı’na katıldı. Ziyaretlere AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti Karaman eski Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca ve AK Parti Karaman İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Recep Şeker Karaman'ın elma üretiminde ki yerinin oldukça iyi olduğunu belirtti. Karaman'da elma üretimi ve pazar konusunda üreticilere gereken imkanların sağlanması için çalışmalar yapılacağını da kaydetti. 
Dr. Recep Şeker, Elma Standartları Çalıştayı'nın ardından Atatürk parkında Karaman Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonda, vatandaşlara aşure ikram etti. Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. 
Recep Konuk Memur-Sen ve Kamu-Sen'i ziyaret etti
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, yoğun geçen günün akşamında Karaman Memur-Sen ve Kamu-Sen'i ziyaret etti. Konuk, burada birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, ''Sivil toplum örgütlerinin bendeki yeri bir başkadır. Bende sivil toplum örgütlerinin içinde bulundum, çeşitli kademelerinde görev yaptım. Sivil toplum kuruluşlarının Türkiye'de gelişmesini ve ilerlemesini önemsiyorum. Bu güzel insanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu öncelikle belirtmek isterim. Düşünce ve önerileriniz bizim için gerçekten kıymetli. Şimdiye kadar her seçimin kendine göre konjonktür olarak bir önemi vardı. O konjonktür değiştikten sonra seçim önemini nispeten kaybediyor fakat 1 Kasım 2015 seçimleri sadece içinde bulunduğumuz günlerin veya 1-2 senenin kritik bir dönüm noktası değil, Türkiye siyasi tarihinin en önemli seçimleridir." dedi. Şeker, 2015 seçimlerinde daha çok çalışmaları gerektiğinin altını çizerek, "Cumhurbaşkanının şahsında Türkiye'nin teslim alınmaya çalışılmaktadır, içteki ve dıştaki hainler buna muvaffak olamayacaklar, milletimizin feraseti Ak Parti'yi tekrar tek başına iktidara getirerek gerekli cevabı verecektir. " diye konuştu.
Dr. Şeker, Urgan Ve Fatih Mahallelerinde Ev Toplantısı Yaptı
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, son olarak Urgan Ve Fatih Mahallelerinde ev toplantısı yaptı. Toplantı da AK Parti'nin yeni dönemde ki vaatlerinden bahseden Dr. Şeker, ''Asgari ücret 1300 TL olacak. Taşeronluk çerçevesinde kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronlar kamuda istihdam edilecek. Emeklilere yılda 1200 lira ek zam yapılacak. Ayrıca TOKİ eliyle emeklilerimiz aylık 250 TL taksitle konut sahibi yapılacak. Gençlerde seçilme yaşı 18'e inecek, sınırsız internete erişim sağlanacak. Yeni iş kurmak isteyen gençlere proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek verilecek ve üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlanacak. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşını bir yıl boyunca devletimiz karşılayacak. Ev almak için hesap açan her vatandaşa yüzde 15 katkı Devlet katkısı yapılacak. Sosyal yardım ve sosyal hizmete ihtiyaç duyan dezavantajlı tüm vatandaşlara ulaşılacak ve ev sahibi olmaları sağlanacak ulaşacağız, koğuş sisteminden ev ortamına geçeceğiz. Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık daha da geliştirilerek kadınlarımızın siyasetten bürokrasiye kadar karar alma mekanizmalarına etkin katılımlarını sağlayacak her türlü tedbir alınacak. Bütün annelerimize doğum hediyesi verilecek. Anneler ilk çocukta 2, ikincide 4, üçüncüde 6 ay yarı zamanlı çalışacak ama tam ücret alacak. Esnafa düşük faizli kredi sağlanacak, 30 bin Türk lirasına kadar faizsiz kredi desteği verilecek. KOBİ'lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri tümüyle kaldırılacak. Emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, çok önemli, sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi karşılıksız fabrika yapılacak. 51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğu kalkacak. Bu imkândan 251 bin küçük işletmenin yararlanması sağlanacak. Polislerimizin 2200 olan ek göstergeleri 3000'e çıkarılacak. Çiftçilere yönelik yem ve gübrede KDV kaldırılacak. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin liraya kadar karşılıksız destek verilecek. Arazilerini birleştirmek suretiyle büyük ölçekte tarım oluşturan üreticilere destek sağlanacak. Basınçlı sulama sistemini yaygınlaştırılacak. 2019'a kadar 10 milyar dekar arazi tarıma elverişli hale getirilecek. AK Parti Seçim Beyannamesi 'engellilerimiz, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, emeklilerimiz, esnafımız, yatırımcımız, işçilerimiz, tüccarlarımız, çiftçilerimiz, sanayicimiz ve bütün toplumsal kesimlerimiz için; somut, hayata geçirilebilir, gerçekçi ve vizyoner reform, vaat ve projelerden' oluşmaktadır. Karar Milletimizindir. Milletimizin 1 Kasımda işi ehline vereceğine ilişkin inancımız tamdır. 1 Kasımda istikrar, güven, kalkınma, hizmet kazanacaktır.'' dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker,  ziyaret ettiği her yerlerde Karaman halkıyla buluşarak vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek not aldı.