AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker ziyaretlerine devam ediyor. Dr. Şeker, Sarıveliler İlçesi ve köylerini ziyaret etti. Recep Şeker Sarıveliler de ilk olarak sanayi esnafı ve çarşı esnafını ziyaret etti. Ardından ilçe merkezinde bulunan meydanda halkla buluştu. AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker son olarak Sarıveliler’in bütün köyleri ve Göktepe Beldesini ziyaret ederek halkın taleplerini dinledi.Ziyaretlere Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur,AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve AK Parti Karaman Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayı Dr. Recep Şeker’e, yöre halkı yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker burada Sarıveliler halkına seslendi.
‘’1 Kasım Allah’ın izniyle ile ikinci İstiklal Zaferi ile sonuçlanacak’’
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Millet tarafından 7 Haziran’da verilen mesajın alındığını dile getirerek ‘’Şimdi 7 Haziran’da halkımız bize bir mesaj verdi. ‘Türkiye’nin umudu ve Türkiye’yi tekrar inşa edecek kadrolar AK Parti’dedir, dolayısı ile yüzde 41 ile sizi birinci yapıyorum dedi’. Biz de mesajımızı aldık, eksiklerimizi tamamladık ve 1 Kasım’da tekrar halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Halkımızın da 7 Haziran’dan sonra vermiş olduğu bu karardan dolayı ve 7 Haziran itibari ile gördüğümüz, yaşadığımız fotoğraftan dolayı, kendine göre çıkardığı bir takım derslerin de olduğunu görüyorum.  Artık meselenin ülke meselesi olduğu bilincine gelindiğini görmek bizleri sevindiriyor. Çünkü son 13 yılda Türkiye’de eğitim,ulaşım, sağlık, insan hakları, demokratikleşme alanındaki gerçekleştirilen devrimlerle, Türkiye’nin kendi ayakları üstünde duran ve bölgesinde aktör, lider bir ülke haline geldiği bir dönemi yaşadık. Ama 7 Haziran’da bu döneme bir es verildi halkımız tarafından. Şimdi halkımızın bize tekrar kaldığımız yerden, durmak yok, yola devam anlamında yaklaşım gösterdiğini görüyorum ve 1 Kasım’da Allah’ın izni ile ikinci İstiklal Zaferi ile sonuçlanacak ve yeniden kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi. 
‘’Gençlerimize ücretsiz sağlık hizmeti sunacağız’’
AK Parti’nin yeni dönemde açıkladığı projeleri de vatandaşlarla paylaşan AK Parti Milletvekili adayı Dr. Recep Şeker, AK Parti’nin verdiği sözü yerine getiren bir parti olduğunu ifade etti. Şeker, “İstikrara devam etmek istiyoruz, çünkü biz, ülkemiz için çalışıyoruz. Lise veya üniversite mezunu gençlerimizin Genel sağlık Sigortası giderlerini, 2 yıl süreyle gelir testi yapmaksızın ve prim alınmaksızın karşılayacak, böylece gençlerimize ücretsiz sağlık hizmeti sunmuş olacağız. Sosyal yardıma ihtiyacı olan bütün vatandaşlara ulaşacak olan Aile Sosyal Destek Programı hayata geçirilecek. 7 Haziran seçimlerine giderken bir söz vermiştik, Bin 100 liranın altında maaş alan emeklilere aylık 100, yıllık bin 200 lira vereceğiz’ demiştik. Temmuz’dan itibaren ödenmeye başladı. Şimdi, bin 100 liranın altındakilere verdiğimizin üstüne, emeklilerimize yılda bin 200 lira ek zam yapıyoruz. İşte biz bu nedenlerden dolayı istikrar devam etsin, ülke kalkınsın, Türkiye şahlansın vatandaşımız kazanmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Sarıveliler halkının taleplerini ve önerilerini dinleyerek not aldı.