Karaman MHP İl Başkanlığı için kamuoyunda yoğun bir şekilde adı geçen Avukat Selçuk Acarözmen adaylığını açıklayarak açıklamalarda bulundu. 
"Seçimlerde asker delege yazılması, siyasette ayak oyunları dönmesi benim gibi birçok kişiyi rahatsız ediyor." diyen Acarözmen "Umarım ki bunlar sadece dedikodu olarak kalır."dedi. Avukat Selçuk Acarözmen açıklamasında:

"Basında yayınlanan bir haberin altında yapılan yorumlardan dolayı ismimin MHP İl başkan adayı olarak kamuoyunda yayılması üzerine birçok telefon ve yüzyüze görüşmelerim oldu. Muhakkak ki gönül verdiğim bir davanın siyasi kolunda il başkanlığı makamı benim için gurur vericidir. Lakin bize öğretilen düstur görev istenmez, görev tevdii edilir. Yani teşkilatın, bize ne zaman, nerede ve hangi makamda ihtiyacı varsa bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmekten imtina etmeyeceğimizi kendim ve arkadaşlarım adına, sizin aracılığınızla kamuoyu ile paylaşmak isterim.

Önemli olan davamızın en yüksek oy alabilecek şekilde teşkilatlanması, dava arkadaşlarımızın her zaman yanında olunması ve Ülkücü Harekete yakışan şekilde çalışmalar yapılmasıdır. Dert varsa derman aramak gerekir. Ülkemizin bu dertli günlerinde derman olarak düşündüğümüz partimizin en iyi şekilde temsil edilmesi ve siyasi olarak başarılı olabilmesi için şahsen gücümün yettiği yere kadar çalışmaya her zaman varız.

HER DAİM HAZIRIZ

Tabii ki siyaset her gün uğraştığımız bir alan değil ama seçimlerde asker delege yazılması, siyasette ayak oyunları dönmesi gibi duyumlar beni ve benim gibi birçok kişiyi rahatsız etmektedir. Umarım ki bunlar sadece dedikodu olarak kalır.

Son olarak ilk başta belirttiğim gibi, gönül verdiğim bir kuruluş için her türlü göreve hazır ve talibim. Tabii ki konjektörel olarak her şey uygun olursa. Bunu da biraz açacak olursam. Partimize hizmet etme noktasında bana ihtiyaç varsa, yarış adaletli olacaksa, küskünlüklere ve nifaka sebep olmayacak bilakis kucaklaşmaya sebep olacaksa bize verilecek her türlü görevle ülkücü camiaya hizmet etmeye her daim hazırız." ifadelerine yer verdi.