31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege ve parti yöneticileri ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Karaman'da gezmedik sokak, sıkmadık el bırakmayan CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege yaptığı konuşmada "Vatandaşlarımızla kucaklaşıp onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini dile getiriyor. Karaman'ı düzenli ve standartlara uygun engelsiz kaldırımlar yapılacak, kent girişleri düzenlenip kent estetiği sağlanacak, Karaman halkını sportif faaliyetlerle buluşturacağız. Kadınlarımıza meslek edindirilmesi el emeklerini sunabilecekleri merkezler açılacak. İhtiyaç sahiplerinin yanında olarak ihtiyaçlarının giderilmesi için elimizden geleni yapacağız. Emeklilerimizin, engelli vatandaşlarımızın, kadınlarımızın ve gençlerimizin sosyal aktivitelere katılımlarının sağlanması için kaliteli alanlar oluşturacağız. Kimsesizler kimsesi olup barınma hizmetleri sağlayacağız" dedi.

YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ

Hoşgörülü ve Saygılı, Hakça Paylaşan, Hesap Veren, Şeffaf Yönetilen, Yoksulluğu Yenen, Üreten, İstihdam Yaratan, Yenilikçi, Ulaşım ve Altyapı Sorunları Çözülmüş, Nefes Alan, Sosyal Adaletin Sağlandığı, Kültür ve Sanatı Geliştiren, Doğa Dostu, Mutlu ve Gülümseyen bir KARAMAN.
Martın sonu bahar..
Karaman Emin Ellerde..