AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Seki Çeşme Mahallesi Mara Yolu ve Mut Caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan adayı bugün Seki Çeşme Mahallesi Mara Yolu ve Mut Caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Çalışkan bunun yanı sıra belediye temizlik işçilerinin çay molasında işçileri ziyaret etti. İşçilerde Ertuğrul Çalışkan’a kıdem tazminatı ve yıllık yapılan ihalelerde ki mağduriyetlerini dile getirdiler. Çalışkan da ‘’ Siz bizim yüz akımızsınız. Şehrin temizliğinde üzerinize düşen görevi fazlasıyla hakkıyla yapıyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Bizim düşüncemiz bundan sonra 3 yıl da bir ihale yaparak sizin mağduriyetlerinizi gidermek. Yasal çerçevede bütün haklarınızın sonuna kadar arkasında olacağım’’ dedi. 
Modern Pazar Yeri ve Mezbahane Geliyor
Ertuğrul Çalışkan’a ziyaretleri sırasında pazar yeri sorunu ve mezbaha eksikliği soruldu. Ertuğrul Çalışkan ‘’ Bizim plan ve projelerimizde modern bir mezbaha yapmak ve Karaman’a yakışır büyüklükte bir pazar yeri yapmak var zaten. Pazar yeri için projenin son aşaması olan yer tespitlerine uğraşıyoruz. Mezbahane için de hayvan pazarının yakınına büyük modern bir şekilde yapmayı düşünüyoruz. Gerekirse Belediye bünyesinde yapıp işletmesini bile yapabiliriz. Tabi bunu zaman gösterecek. Bu hizmetler sizin düşüncelerinizi alarak yapılacak. Biz burada sizin hizmetkarınız.’’ dedi.  
 
Ertuğrul Çalışkan Mara yolu alt yapı ve asfalt çalışmalarını yapacağına dair esnaflara söz verdi. Çalışkan esnaflara hayırlı işler dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.