AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Eski Odun Pazarı ve Turgut Özal Caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti.
AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Çalışkan bugün Eski Odun Pazarı ve Turgut Özal Caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti ve sıkıntılarını dinledi. Odun Pazarı esnafı Çalışkan’a yoğun ilgi gösterdi ve bizim bu dükkanlarımız yıkılacak mı diye sordu. Çalışkan’da ‘’Burası benim projemde kentsel dönüşüm değil yenileme çalışmaları şeklinde. Buraları yenileyeceğiz. Modern hale getireceğiz. Ancak sizinle oturur konuşuruz siz kentsel dönüşüm yada başka bir şekilde düzenleme isterseniz o şekilde yaparız. Önemli olan sizin burada rahat bir şekil de iş yerlerinizi işletmenizdir. ‘’ dedi.

Ertuğrul Çalışkan’a gençler de yoğun ilgi gösterdi. Gençler başkana bize sosyal yerler yapın en büyük eksiğimiz bu dediler. Gençler ayrıca başkan adayından yarış sporlarının yapılabileceği bir yer istedi. Çalışkan da ‘’ İlk olarak size şunu net söyleyeyim. Siz gayri resmi yerlerde yarış yapıyorsunuz. Kazalar oluyor gençlerimiz yaşamını yitiriyor. Ciğerimiz yanıyor. Sizin yakınlarınız ne kadar üzülüyorsa onlar kadar bende üzülüyorum. Bunun için size müjdeli bir haber vereyim. Barış Manço parkı civarına sizlerin yarış sporları şeklinde kullanabileceğiniz bir alan yapmayı planlıyoruz. Tabi bunlar gözetim altında olacak. Böylece hem siz eğleneceksiniz hem de analar ağlamayacak’’ dedi. Ayrıca Ertuğrul Çalışkan ‘’ Bizim amacımız sosyal bir şehir inşa etmek. Siz gençler bu ülkenin göz nurusunuz. Biz bu eserleri bu Cumhuriyeti size emanet edeceğiz. Bu eserleri biz yapacağız, siz sahip çıkacaksınız. Sosyal yaşam alanları gençlerin eğlenebileceği eğlence merkezleri, fuarlar, kafeler size hitap eden ne varsa yapacağız. Gençler bundan hiç şüpheniz olmasın’’ dedi.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan esnaflara hayırlı işler dileyerek ziyaretlerine son verdi.