Ak Parti genel merkezinde Karaman İl birincisi Tamer Yıldızbaş  birincilik ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoganın elinden aldı.

Konu hakkında Ak Parti Karaman İl Başkan Yardımcısı ARGE Başkanı Siyaset Akademisi Koordinatörü Ramazan Pınar yaptığı açıklamada; “AK Parti AR-GE Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren SİYASET AKADEMİSİ, AK Partiye kurumsal bir kimlik kazandırmak ve parti mensupları arasında söylem birliği sağlamak amacıyla kurulmuştur.  Bu gaye ile birlikte Siyaset Akademisi, herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin, tüm vatandaşlarımızı geleceğin Türkiye'sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek "birey"ler  olarak düşünüp, onlara hem siyasal hem de kültürel anlamda donanım sağlamak, bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar yetiştirebilmeyi kendine misyon edinmiştir.

Bu misyonumuz kapsamında Aralık – Ocak aylarında Karamanımızda Düzenlemiş oldugumuz Yerel Yönetimler I programımızı  halkımızın yüksek katılımıyla tamamlamış;  22 mart günü Ak parti genel merkezinde il birincimiz Tamer Yıldızbaş  birincilik ödülünü Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoganın elinden almıştır.

“Yerel Yönetimler Programı – III ” başlayacak

Siyaset Akademisi, siyasal kültürün yayılması veya değiştirilmesinde etkili olmak amacı ile, 2014 Yerel seçimlere yönelik Nisan-Mayıs  aylarında başlayacak LİDER ÜLKE: TÜRKİYE “Yerel Yönetimler Programı – III ” başlıklı programını başlatacaktır.

Bahsi geçen programda Türkiye’nin seçkin akademisyen, siyasetçi ve gazetecileri alanlarında sunumlar yaparak programa katkıda bulunacaklardır.

Kayıtlar 01 – 15 Nisan 2013 tarihleri arası cumartesi günleri saat 14:00-18:00 arasında AK Parti Karaman  İl Başkanlığın da yapılacaktır. Kayıt ücreti  bayanlar ve engelliler için 100,00 TL diger vatandaşlarımız için 150,00 TL olup 6 hafta sürecek eğitime  herkes katılabilecektir. Bu programımıza tüm teşkilatımızı ve halkımızı bekliyoruz.”dedi.