İYİ PARTİ'nin son 6 aydır Türk siyasetinin belirleyicisi olduğunu belirten İYİ Parti Karaman Milletvekili Adayı Atilla Zorlu; “Huzur, barış, istikrar istiyorsan başka şehit istemiyorsan 16 Nisan referandumunda EVET. Oyu kullanmalısın diyen aynı ekip şimdi seçimleri 16 ay öne çekerek 24 Haziran’da BİZE EVET derseniz huzur istikrar özgürlük ve adalet getireceğiz diyorlar. Şimdi Getirin efendim elinizden alan mı var neyi bekliyorsunuz?

Çiftçimiz 2016 yılında 100 litrelik mazotu 380 TL ye temin edebilirken şuan 100 litrelik mazotu 580 TL ye alamamaktadır. Dekara atılan tohum fiyatı kat kat yükselirken, alacağı mahsulü geçen seneki fiyatlara satamamaktadır. Afrin'de ki son durumumuz nedir? Kime bıraktık soruları cevapsızdır.

FETÖ ile mücadeleyi başarılı bulmuyoruz. Biz devleti ele geçirmeye değil yönetmeye talibiz. Toplumun her kesiminin sorunlarına uzman kadrolarımızla çözümler ürettik.

Partimiz özellikle gençler tarafından büyük ilgi ve destek görmektedir. Anket ve medya şirketleri her ne kadar biz yokmuşuz gibi davransalar da İYİ PARTİ son 6 aydır Türk siyasetinin belirleyicisi olmuştur.” dedi.

Zorlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında da şu konuların altını çizdi: “AKP şimdiye kadar seçmenlerini "CHP düşmanlığı" üzerinden konsolide etmiştir. Türkiye de seçmen davranışı gözlemlendiğinde halkın %60-70 civarında hiç CHP ye oy vermediği görünmektedir.  İYİ PARTİ kurulmasıyla birlikte iktidarın bu kurgusu bozuldu. Her türlü baskı ve caydırmaya rağmen medya da olmasa da meydanlarda vatandaşla kucaklaştı. Gelinen son noktada iktidar Akşener olmasında kim olursa olsun noktasına gelmiştir. Prof. Dr. Ersan Şen hoca Sayın Erdoğan ikinci turda sağ kökenli bir parti ile karşılaşırsa kaybedeceğini biliyor. Bu nedenle Meral Akşener'i 2. turda rakip olarak istemiyor diyerek iktidarın bu kurgusunu ifade etmiştir.”