Fatih Türedi, son olarak Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i ziyaret eden Türedi, üniversite ile şehrin kaynaşmasından kazananın Karaman olacağını söyledi.
Türedi, "Şüphesiz Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinin Karamanımıza büyük katkısı vardır. Üniversitemize baktığımızda son yıllarda giderek gelişme kaydeden bir yapıyla faaliyet içerisinde olduğunu gözlemliyoruz.
Bunda sizlerin de sayın Hocam, emeğiniz çok büyük. Milletvekili adaylığı bizlere nasip olursa, seçilmem halinde Üniversitemizin Karaman’a sağladığı büyük katkıda bir köprü olarak sürekli istişare içerisinde Karaman’ın gelişmesi ve kalkınması adına bizlerde katkı sağlamak için çaba sarf edeceğiz.”dedi.
GÖKMEN; “ÇABA’NIN ÖZÜNDE AHLAK VARSA NE MUTLU İNSANA”
Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen de; “Bu nezaketinden ötürü öncelikle teşekkür ederim. Ben şunu önemsiyorum. Hakikaten gerçekten bir yolda, bir uğraşta, bir meşguliyet içerisinde olurken, aslında bu çaba ve gayretlerin özünde ahlaklı bir tutum sergileniyorsa başarılar da kaçınılmaz olur. Yüce Rabbim, bu samimiyet içinde olanlara da yardımcı olur. O bakımdan hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.”dedi. Türedi daha sonra Rektör Gökmen’e makamında kabul ettiğinden dolayı teşekkür etti. Türedi, Rektör Gökmen’i ziyaretinin ardından KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekçi’yi de ziyaret ederek çalışmalarda başarılar diledi.