9 Mayıs 2019 tarihinde kurulan Ülkem Partisinin ambleminde tarihte kurulan 16 devleti temsilen 16 yıldız ve ay yıldız bulunuyor.

Öte yandan 50 ilde hızla teşkilatlanan partinin Karaman İl Başkanının kim olacağı ise merak konusu olmuştu. Karaman’da bugün düzenlenen basın toplantısına katılan Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan, Karaman İl Başkanlığına Fatih Tekin’in atandığını açıklandı.

Daha sonra Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan, Karaman İl Başkanlığına atana Fatih Tekin’e Ülkem Partisinin rozetini ve görevlendirme yazısını takdim etti.

FATİH TEKİN KİMDİR?

Fatih Tekin kendisini tanımayan Karamanlı vatandaşlar için yaptığı açıklamada ise, "14.01.1980 tarihinde doğmuştur. Lise tahsilini İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Üniversiteyi Azerbaycan'da bitirdim. Bakü’de bulunduğum yıllarda; Okul Başkanlığı ve Türk Birliği Başkanlığı yaptım. 2007 yılında Karaman iline bir özel öğretim kurumunun ortağı olarak gelip Karaman’da ikamet etmeye başladım. Aktif ve sosyal kişiliğimle kısa sürede Karaman’da her kesim ile beşeri ilişkilerde başarılı oldum. 2010 yılında ortak olarak başladığım özel öğretim kurumunu tamamını devir alarak çalışmalarıma devam etim. Süreç içerisinde Karaman’ın üç farklı bölgesine eğitim merkezi kurdum.  2007’den bu yana Karaman’da 20.000’i aşkın öğrenciye öğretmenlik yaparken 40.000’den fazla veli ile de teşri mesailerde bulundum. Eğitim Öğretimin yanı sıra Karamandaki diğer işletmelerimize ve Ticari faaliyetlerimize devam etmekteyim. Evli ve üç çocuk babasıyım. Siyasetle üniversitenin ilk yılı itibari ile tanıştım ve o günden beri siyasetin içerisindeyim.