AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü; Bazı basın yayın organlarında Karaman Milletvekilimiz Bakanımız Lütfi Elvan’a sahip çıkılmadığı, Karaman dışında başka bir ilden aday olacağı yönünde haberler çıkmakta ve kamuoyu oluşturulmaya çalışılmaktadır.
AK Parti İl Başkanı Ünlü; Her gittiğimiz yerde, tüm halkımız, siyasi görüşü ne olursa olsun herkes bakanımızın Karaman'dan aday olmasını istiyor. Bakanımızın bu kadar sevilmesi, değer görmesi bizlere mutluluk ve güç veriyor. Karamanımızın 2023 hedefleri olacaksa bu hedeflerin başında bize önderlik yapan, bize yol gösteren ve her proje noktasında destek olan tabii ki Bakanımız Lütfi Elvan'dan aldığımız güçtür. 

AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü; AK Parti Teşkilatları olarak halkımızın beklentilerini biliyoruz, sorumluluğumuzun farkındayız, Sivil toplum kuruluşlarımızla,  Oda başkanlarımızla,  Basın-yayın organlarımızla Bakanımıza sahip çıkıyoruz, AK Parti Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile Genel Merkezimizde görüşmemizde Lütfi Elvan Beyin  7 Haziran Genel Seçimlerinde Karaman’dan adayımız olması yönünde görüşlerimi bildirdim.

AK Parti İl Başkanı Ünlü; Bizi üzen nokta ise bu yazıyı buradaki basından giden yazılara istinaden yazılmış bir yazı olması. Sanki Sayın Bakanımızın buradan aday olması istenmiyormuş gibi böyle bir şey yok. Biz tüm Karaman olarak Sayın Bakanımızı Karaman milletvekili olarak görmek istiyoruz. Bizim adayımız kendisidir. Böyle haberler bizi üzüyor. Sayın Bakanımız her konuşmasında Karaman'a verdiği önemi ifade ediyor. Ben Karaman Milletvekiliyim diyor. İnşallah Karaman'ın milletvekili ve bakanı olarak da hizmetlerine devam edecektir. 

Karaman’a sayısız hizmetlerin gelmesine imza atan Bakanımız Lütfi Elvan’a sahip çıkacağız. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde en fazla desteği,  Karaman halkı olarak bizler vereceğiz. Tabiki takdir Genel Merkezimizindir. 

AK Parti Teşkilatları olarak, Bakanımızla Hep birlikte yeni Türkiye yolunda çalışmaya devam edeceğiz, hedefimiz 2023.