Türkiye Büyük Millet Meclisi İhtisas Komisyonları ile Uluslararası Komisyonlarda görev alacak milletvekillerinin isimleri belirlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyeliğine seçildi.

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Disiplin Kurulu’na seçilen Av. İsmail Atakan Ünver’e yeni bir görev daha verildi. Buna göre, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyon üyeliğine seçilen Ünver, komisyonda CHP’yi temsil edecek 4 milletvekilinden biri oldu.

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu’na seçilmesiyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

“Ülkemizin stratejik konumu, içerde ve dışarıdaki terör örgütlerinin bütünlüğümüze olan haince saldırıları, egemen güçlerin bu vatanın zenginliklerine olan açlığı nedeniyle, güvenlik ve istihbarat; üzerinde son derece dikkatle durulması gereken başlıca konudur. Ülkemizin bu gibi temel sorunların üstesinden gelebilmesi için komisyon tarafından yapılacak olan çalışmalarda; ülkemizin çıkarları doğrultusunda vatanımızın bütünlüğü, devletimizin bekası açısından gerekli olan tüm çalışmalara katkı verip milletimizi ve Karamanlı hemşehrilerimi en iyi şekilde temsil edeceğim.”