MİLLETİ AÇLIĞA SÜRÜKLEDİNİZ

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver mecliste yaptığı konuşmada iktidarın kısır çekişmelerden medet umduğuna fakat zamlar altında ezilen vatandaşın gündeminin ekonomik kriz olduğuna dikkat çekti. Ünver konuşmasında; “AKP iktidarını ve getirdiği tek adam rejimini en iyi özetleyen söz "Zam, zam, Recep Tayyip Erdoğan" olmuştur. Yirmi yılın sonunda bütün ekonomik kriterlerde 2002'nin gerisine düşen AKP iktidarı ülkeyi yokluğa, milleti açlığa sürükledi. Bunun sonunda kendisi de getirmekten korktuğu sandıkta hüsrana uğrayacak.” dedi.

“HALKIMIZIN GÜNDEMİ EKONOMİK KRİZ”

Sözlerinin devamında; “AKP'nin sandıktaki hüsranına diyecek bir sözümüz yok. Elbette amacımız sandıktan bir iktidar değişikliği çıkarmak.” diyen Ünver, milletin içine itildiği ekonomik sıkıntılara kayıtsız kalamayacaklarını ifade ederek; “Her ne kadar Cumhur İttifakı partileri gündem değiştirmek için çaba sarf etse de halkımızın gündemi ekonomik kriz.” diye konuştu.

“KISIR ÇEKİŞMELERE VAKTİMİZ YOK!”

Benzin ve mazotun 26 lirayı geçtiği, resmî gıda enflasyonunun yüzde 100’ü aştığı bir ortamda kısır çekişmelerle kaybedecek vakitlerinin olmadığını ifade eden Ünver, konuşmasının sonunda iktidarı şu sözlerle uyardı: “Bırakın yalanı dolanı, iftirayı milletin derdine bir nebze de olsa çare arayın.”