AK Parti Karaman teşkilatı bugün Parti teşkilatından Aktekke meydanına seçim yürüyüşü yaptı. Düzenlenen yürüyüşe AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mahmut Sami Şahin ve çok sayıda partili katıldı.

Parti önünde başlayan yürüyüş İsmet Paşa Caddesinden Aktekke meydanına kadar devam etti. AK Parti'nin Karaman Belediye Başkan adayı yürüyüşün sonunda meydandan yürüyüşe katılanlara seslendi.

YARINDAN SONRA SİZLER BİZLERE EMANETSİNİZ

Aktekke meydanında konuşan Şahin; “Bizler sizlerle birlikte yürüdükçe, sizlerle birlikte koştukça Allah’ın izni ile yapamayacağımız hiç bir şey olmayacak. Sizler bugüne kadar hep Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durdunuz, bizlerin arkasında durdunuz. O bizi sizlere emanet etti. Yarından itibaren sizlerde bizlere emanetsiniz. Bu şehir herşeyin en iyisine layık. Bu şehir Kazımkarabekir'in şehri, Hz. Mevlana'nın şehri. Bu şehir şehirlerin anasıdır, bu şehir tarihi anlamda başkenttir. İnşallah bu şehrin tarihi şanını tekrar yücelteceğiz. Karaman'ı Türkiye'nin en nadide en iyi şehri yapacağız.

Bu güne kadar yoruldunuz, koşturdunuz, gençlik kolları, kadın kolları, merkez ilçe teşkilatı ana kademe, milletvekillerimiz ve tüm Karamanlı hemşehrilerimiz bizi bir an olsun yalnız bırakmadınız. Kar demediniz, yağmur demediniz, çamur demediniz çalıştınız. Bizim arkamızda her daim dik durdunuz. Bize destek oldunuz. Toplantılarımızı doldurdunuz bizlere teveccüh ettiniz.  Ben bu çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

BUGÜN BİRİLERİNE KIŞ BİZE BAHAR OLACAK

Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile bugün hakikaten bereketli bir gün. Birileri bahar bekliyordu ama onlar için bugün kış oldu. Allah’ın hesabı hepsinden daha büyük. 31 Mart gecesi bize bahar olacak, 31 Mart gecesi sonrası yeni bir Karaman başlayacak, yeni bir şehir yönetimi başlayacak. İnşallah bu şehre bu kadim insanlara layık olmak için çalışacağız. Rabbim çıktığımız yolda bizleri sizlere mahcup etmesin” dedi.