Toplantıya Yeniden Refah Partisi İl Sorumlusu Ramazan Kaya, Yeniden Refah Partisi İl Hatibi Hüseyin Ekinci, Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Taşkıran, Yeniden Refah Partisi Konya İl teşkilat başkanı ve sekreteri, Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Başkan Yardımcısı, Karaman İl yönetim kurulu, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve üyeler katıldı.

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Taşkıran açılış konuşmasında; “biz her gün büyüyen bir aileyiz, elhamdülillah. Çünkü salonlara sığmaz olduk. Ayrıca bu gün Karamanımızın İki yiğit evladı olan Muhammed Ali Mevlüt Dündar ve Oğuzhan Küçük şehadetinin sene-i devriyesi, kendilerine Allahtan rahmet dilerim.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Sorumlusu Ramazan Kaya; “Karaman her geçen gün hedefine ulaşan bir teşkilat haline geldi. Ben inanıyorum ki en kısa zamanda Karamanda Yeniden Refah Partisi sandık kurullarını kuracak ve seçime hazır hale gelecek. Emeği geçen başta il başkanım olmak üzere bütün teşkilatlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Hatibi Hüseyin Ekinci; “Bizler Karaman İlimize dışarıdan baktığımızda emin adımlarla ilerileyen teşkilatımız. Biz Milli Görüşçülerin üzerinde çok büyük bir sorumluluk var. Halkımız bizleri bekliyor. Çünkü halkımız aç aç. Mevcut iktidar dış cumhuriyet tarihi boyunca dış borçlanmada birinci durumda. 80 milyar dolarlık bir iş yapıyorsunuz 480 milyar dolar ödüyorsunuz dört, beş tane imtiyazlı holdinge. Peki kimin parasından ödüyorsunuz? Milletimizin parasından ödüyorsunuz. Dünya beşten büyüktür diyorsunuz , bizlerde sizleri alkışlıyoruz. Türkiyemiz 84 milyon 5 holdingden büyük olduğunu mevcut iktidara hatırlatıyorum. Biz Erbakan Hocamızın evlatları olarak bu milletimizin hakkını yemedik ve yedirmeyeceğiz. Biz iktidara geldiğimizde, milletimiz yine 54. Erbakan hükumetinde olduğu gibi şaha kalkacak. Refahın iktidarında görmek dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Karaman il divan toplantısı birim başkanları ve ilçe başkanlarının raporunun sunmasından sonra katılımcılar ikramlardan sonra son buldu.