31 Mart Yerel seçimlerinde hemşerilerinden destek istemek için köy, kasaba ve ilçeleri gezen CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin, İl Genel Meclisi Adayları Sami Sesal ve Hasan Ehliz'le birlikte Çiğdemli, Mesudiye, İslihisar, Kisecik, Kaşoba, Ortaoba ve Süleymanhacı köylerini ziyaret eden Ünver, köylülerle tarımı, çiftçiyi ve hayvancılığı konuştu.

Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında vatandaşların sıkıntılarını dinleyen CHP Karaman Milletvekili Ünver, yerel seçimlerde destek isteyerek; “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı Anadolu Aydınlanmasının izinde, tüm kadrolarıyla yurttaşların özgürlüğü, refahı, huzuru ve mutluluğu için yılmadan çalışan CHP’ye destek verin, yaşanan tüm sorunları birlikte çözelim.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalkınmayı Anadolu’nun köy ve kasabalarında tarıma dayalı üretim ve istihdamla gerçekleştirdiğini, köylüyü milletin efendisi olarak gördüğünü hatırlatan Ünver; “İçinde bulunduğumuz şu sıkıntılı günlerde, üretimin dibe vurduğu, dışa bağımlılığın arttığı ekonomik düzende; yerli ve milli üretimi, hakça sosyal bölüşümü, milletin refahı için istihdam yaratmayı başarabilecek tek parti CHP’dir. Yerel seçimlerde, sizlerin destekleri ile kazanacağımız zafer, ülkemizin yarınları için milletimize umut olacaktır.” şeklinde konuştu.