CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ Karaman'da Milletvekili Aday Adayı Oldu

CHP Karaman Milletvekili Aday Adayı Yusuf Baştuğ yaptığı açıklamada;''Memleketim Karaman'da ilk Lise Örgütü Başkanlığı ile onurlu bir görevle Cumhuriyet Halk Partisi'nde göreve başladım. 2009 yılında partimizin en önemli unsuru olan parti üyeliğimi gerçekleştirdim. Ardından İl Gençlik Kollarımızda Yönetim kurulunda görev aldım. Umut dolu yürekli insanlar ile gençlik örgütümüzde çalışarak, birlikte omuz omuza mücadele ettik, etmeyede devam ediyoruz.

2010-2011 yılında Gençlik Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanlığı görevine gelerek görevimi tamamladım.

2014 yılında Gençlik Kolları Genel Merkezimizin ataması ile İl Gençlik Kolları Başkanlığına atandım.4 yıl boyunca bu onurlu görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım.Birlik ve beraberlik ilkesini kendime görev bilerek, bu tavırda mücadele ettim. Güzel dostlar, arkadaşlıklar kazandım. 
Üniversite öğretimime, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitemizde, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümünde eğitim hayatıma devam ederken Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanlığı görevinde bulundum.
Aynı zamanda Türk Dünyası Araştırma Topluluğunda Başkan Yardımcısı olarak Türk Dünyası Birlik Platformunun gerçekleştirmiş olduğu Türkçe Çalıştayında Üniversitemizi temsil etme fırsatı buldum.

Uzun zamandır gençlik örgütlerimizin her görevinde çalışarak, emek vererek, 15. Olağan Gençlik Kolları Kurultayımızda Emre Yılmaz'ın Asil MYK Listesinde yer alarak, gerçekleşen seçim sonucunda, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevine kadar yükselme fırsatı buldum. 

Gençlik ülkemizin en önemli unsurudur. Bizler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerini benimsemiş gençler olarak, onun bizlere emanet ettiği Cumhuriyet ve Değerlerine sahip çıkmak için, mücadelemize, hiçbir korku ve baskıya boyun eymeden devam edeceğiz.
Gençlerin önemini bilen, bu değere sahip çıkan tek bir irade vardır o da kurucu irade olan Cumhuriyet Halk Partisi'dir. 
Burda bu onurlu görevlerde bulunmak, bir nefer olmak büyük bir onur ve gururdur. 

Gençliğin önünde hiçbir engel yoktur ve olmayacaktır. Öyle bir zamandayız ki artık gençlere ihtiyaç vardır. Cumhuriyetimize ve değerlerine karşı bir savaş açılmıştır. 
Bu savaşa karşı her ne olursa olsun mücadele etmek için gençlerin "Sözüne Söz, Gücüne Güç" katabilmek için, bugün Karaman Milletvekili Aday Adayı olmak için başvurumu gerçekleştirdim.

Partimizden aday adayı olarak başvuru yapan her birey değer taşımaktadır. Bugüne kadar önemli görevlerde bulunmuş büyüklerim, abilerim başvurularını gerçekleştirdi.

Birlik ve beraberlik içinde her ne olursa olsun, güçlü bir şekilde çalışmak için, her birine başarılar diler saygılarımı sunarım.

TÜRKİYEM KAZANACAK
KARAMAN KAZANACAK''dedi.