Baştuğ yayınladığı mesajda; “Bir seçim süreci daha geçti. Bu süreçte alanda tüm örgütümüz, Belediye Başkanı Adayımız, Belediye Meclisi Üyesi Adaylarımız ve İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarımız ile birlikte hemşehrilerimiz ile biraraya gelerek, şehrimizin sorunlarının çözümü ile ilgili projelerimizi, çalışmalarımızı sizlere aktardık. Ülkemizin bugün yaşadığı ekonomik sıkıntı sebebiyle halkımızın neler yaşadığına birebir şahitlik ettik. Yerel yönetimlerin halkın ihtiyaçlarına nasıl çözüm üretmesi gerektiğini, dertlere derman olabilmek adına Derman Belediyeciliği anlayışımız ile insanımızın her daim yanında mücadele ederek dertlere Derman olacağımızı aktardık.

Bu süreçte çalışmalarımızda emek veren, İl Başkanımıza, İl Yönetimimize, Merkez İlçe Başkanımıza, Merkez İlçe Yönetimimize, Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Yönetimine, Kadın Kolları Başkanlarımıza, Yönetimine, Milletvekilimize, Belediye Başkan Adayımıza, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza, İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarımıza, sandıklara sahip çıkan görevlilerimize ve oyları ile bizlere destek veren kıymetli Karamanlı hemşerilerimize teşekkür ederim.

Ülkemizin geleceğini aydınlık günlere kavuşturmak için bizler mücadele etmeye, yılmadan, bıkmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Demokrasimizin temel unsurlarından olan seçme ve seçilme hakkının gereği halkımızın karşısına çıktık. Halkımız bu süreci ve yaşadığı sıkıntıları değerlendirdi, neticesinde tercihini Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Savaş Kalaycı’ya verdi.

Karamanımıza bugünden sonra hizmet edecek olan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı tebrik eder, başarılar dilerim.” dedi.