Zafer Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanlığı’nın 1. Olağan Kongresi Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre, divan kurulunun oluşturulması ve Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın mesajının okunması ile devam etti.

Kongrede selamlama konuşması yapan Zafer Partisi Karaman İl Başkanı İsmail Gökbulut, “İçerisinde bulunduğumuz devlet bu coğrafyada yalnız bize nasip olan kesintisiz bin yıldan fazla süreden beri egemen yaşadığımız Anadolu coğrafyasındaki son kalemizdir. Amacımız bu toprakları ve Türk turan coğrafyasını her daim korumak ve gelecek nesillere bırakmaktır. Ne mutlu bize ki görev alınmaz verilir anlayışı ile biz verilen görevi laikiyle yerine getireceğimize inanıyoruz. Zafer ancak ona inananlarındır, zafer ancak ümit ile geleceğe bakanların olacaktır. Ülkemizin kaynakları üç beş çapulcuya heba edilirken biz buradaydık. Ülkemiz üç beş torpilliye paylaştırılırken biz buradaydık. Ülkemiz masalarda paylaştırılırken biz buradaydık ama sesimiz yoktu. İçimiz yanarken, geleceğimiz olan çocuklarımızın geleceği peşkeş çekilirken kimse duymadı bizi. Sahipsiz vatan toprakları sahibini ararken biz sessiz çaresiz kaldık ama o sesi artık bulduk” dedi.

Kongreye, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Çağrı Kayalık, Zafer Partisi Konya İl Başkanı Salih Ümütkesmez, Mut İlçe Başkanı Musa Aydın ve parti üyeleri katıldı.