Karaman’lı Bayanlara Milli Görüş’ün mutlaka iktidara geleceğini ve ümitsiz olunmaması gerektiğini belirten Zeynep Erbakan kadınların bu dava da çok önemli rolü olduğunun altını çizdi.
Zeynep Erbakan, Yunus Emre konferans salonunda ki programında Milli Görüş’ün Merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın çok şefkatli ve mükemmel bir Baba olduğunu da belirterek her alanda örnek alınması gereken bir Lider olduğunu vurguladı.

Babası Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın çocuklara karşı aşırı bir sabrı olduğunu, onlarla vakit geçirmeyi sevdiğini ifade eden Zeynep Erbakan, "Babamın önemli misafirleriyle, evde verdiği röportajlarda koltuğa çıkardık, yaramazlık yapardık, bize 'dur' bile demezdi. Çocuklara aşırı değer verirdi" dedi.

Necmettin Erbakan'ın daima insanların kurtuluşu için çalıştığını belirten Erbakan, şunları kaydetti:

"Babam son derece sakin bir insandı. 28 Şubat sürecinde bile normal yaşantısında hiç bir değişiklik olmamıştı. O gün eve geldi, su istedi, namazını kıldı ve gidip yattı. Konu ile alakalı bizle konuşmadı bile. Annem babama, 'senin sinirlerin alınmış' derdi. O derece olayları sakinlikle karşılardı."