Karaman Gündem Gazetesini ziyaret eden İYİ Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Atilla Zorlu, yaptığı konuşmada, 22 yıldır Karaman’da ikamet ettiğini ve 45 bine yakın öğrenci yetiştirdiğini söyledi.

“Öğrencilerimizi Cumhuriyetin kurucu ve temel değerleri milli kültür temelinde bir eğitim verdim” diyen Zorlu, “Ülkemiz ekonomi iç ve dış politikada zor bir dönemden geçiyor. Önümüze dayatılan erken seçim baskın seçim bence panik seçim bunun en büyük örneğidir. Türk siyaseti bir tıkanıklık yaşamaktadır. Bu tıkanıklık mevcut partiler ile aşılamamıştır. Bu anlamda İYİ Parti Türk milletinin vicdanından doğmuş uzun zamandır kamplaştırılan ve ötekileştirilen milletimiz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin anne şefkati, merhameti altında bir araya gelmiştir.” ifadelerini kullandı.

18 akademisyenden oluşan 22 proje ile Karaman’ı marka şehir yapacaklarını belirten Zorlu, “Biz dersimize çalıştık. Çiftçimiz geçen sene Mayıs ayında 100 litre mazot alan depoyu 370 TL’ye dolduruyordu. Şu anda 560 TL ye doldurmaktadır. Ayrancı Berendi’den, Ermenek Göktepe’ye, Kazımkarabekir Akarköy’e kadar bütün bölgemiz ile ilgili toprak analizlerinden alternatif Ziraat Projelerine kadar hazırlığımızı yaptık. Ülkemiz, Dünya gerçeklerinden uzak suni gündemler ile oyalanırken biz yerelde ve ülke genelinde sorunların farkındayız ve biz çözeriz. Karaman İYİ Olacak” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.