Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Başkanı Havva Şahin, konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada:

“Saadetli bayanlar olarak buradayız. Gayemiz Allah`ın rızasını kazanmaktır. Arzumuz tüm insanlığın saadetidir. Bütün bu çalışmalarımız esnasında her zaman şu duayı yapmalıyız, Ya Rabbi, sen bize her zaman hakkı hak olarak göster. Batılı batıl olarak göster. Bizlere hakkı tutmayı nasip et. Batıldan muhafaza buyur. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Erokutan ise, “Seçim startını verdik ve ilçelere, mahallelere kadar indik sandık çalışmalarında. Teşkilatımız bütün birimleriyle seçime hazır. Şimdi de hedefimiz seçmene ulaşmak. Millî Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisi Kadın Kolları olarak ülkemizdeki kadınların; temel ihtiyaçları, problemleri ve gündemlerine dair ciddi çalışmalar yaptık, çözümler ürettik. Sahaya indiğimizde bunları tek tek anlatacağız” ifadelerine yer verdi.

Erokutan, 2023’te yapılacak seçimlerde meclise güçlü bir kadroyla gireceğiz diyerek katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

Merkez ilçe divanı birim başkanlarının rapor sunumları Eğitim Başkanı Selver Karakaş'ın teşkilat eğitimi ikramlar ve fotoğraf çekimiyle son buldu.