15 Temmuz gazileri, FETÖ’nün gerçekleştirdiği hain darbe girişimini il il gezerek halka anlatmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatıyla hayata geçirilen “Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar” projesiyle şu ana kadar 21 il de 70 bin kişiyle bir araya gelen demokrasi gazilerinin 81 ilde düzenlenecek programlarla yaklaşık 250 bin kişiyle bir araya gelmesi hedefleniyor. Özellikle gençliğin yoğun ilgi gösterdiği programlarda FETÖ’ye karşı yapılacak mücadelenin en kararlı şekilde sürdürüleceği vurgusu yapılıyor.
15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından Türk milletinin tüm dünyaya gösterdiği kahramanlık destanının anlatılması ve unutulmaması amacıyla hayata geçirilen "Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar" projesinin Karaman ayağı 3 Kasım Perşembe 19.00’da Şerife Boz, İsmet Doğan ve M.Fatih Zengin’in katılımıyla Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar” projesi 15 Temmuz’daki destansı hikayelerini diyar diyar gezerek paylaşmaya devam eden demokrasi kahramanları Karaman’da vatan sevdalılarıyla bir araya gelerek o karanlık gecede yaşadıklarını, hislerini ve duygularını gençlerle ve vatandaşlarla paylaşacak. Moderatörlüğünü oyuncu ve tiyatro sanatçısı İsmail Hakkı Ürün'ün yaptığı programda direnişin simgesi haline gelmiş kahramanlarımızın hikayelerinin yanı sıra Kuran-ı Kerim tilaveti, kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in "15 Temmuz" temalı kum sanatı gösterisi, Dursun Ali Erzincanlı’nın Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için yazdığı ‘‘30 Kuş’’ adlı şiiri ve çeşitli sinevizyon gösterileri de yer alacak.
3 Kasım Perşembe 19.00’da Şerife Boz, İsmet Doğan ve M.Fatih Zengin’in katılımıyla Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenecek programa tüm halkımız davetlidir.
Yer     : Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Konferans Salonu
Tarih  : 03.11.2016 Perşembe                                  
Saat   : 19:00