Kısa adı KARDOF olan Karaman Doğa Sporları ve Fotoğraf Derneği üyeleri hem spor yapıyor, hem de sosyal sorumluluk çerçevesinde etkinliklerini ara vermeden devam ettiriyorlar.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında Dernek üyeleri bir etkinlik daha gerçekleştirdi. Etkinlik için yapılan açıklamada;

''Her yıl 18 Mart a denk gelen ilk pazar günü gerçekleştirdiğimiz ve KARDOF ailesinin geleneksel hale getirdiği KARADAĞ zirvesi yürüyüşünün bu yıl 4. sünü gerçekleştirdik. Bu yılda yoğun bir katılımla 50 kişilik bir grup ile Kar ve soğuk dinlemeden faaliyete iştirak eden uyelerimiz ve misafirlerimiz ile etkinliğimizi tamamladık.
Şehitleri anma haftası etkinliği kapsamında kulübümüz rutin işini yaparak yine Karadağa çıktı, TRT kulesi civarında saygı duruşu ve istiklal marşını okuyan ekibimiz, 3 saatlik bir yürüyüş ile hafif kar bazen yağmur eşliğinde Değle Köyü'ne yürüdü.
Tüm Katılımcılara ;  bize refakat eden İl Jandarma Komutanlığı Personeline Teşekkür ederiz. Bu kapsam da Tüm Şehitlerimizi Minnetle Anıyoruz, Ruhları Şad Olsun,''denildi.