Karaman İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği'nin (KAİMDER) öğrenci evinde kalan 10 İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi " 7 Güzel Adamın İzinde 10 Güzel Çocuk" temalı şiir dinletisi gerçekleşti.

Yunus Emre Konferans Salonu'nda gerçekleşen şiir dinletisine KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, İlim Yayma Cemiyeti BaşkanıSami Akdağ, Memursen İl Temsilcisi Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nurullah Koçak, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Zeki Tuman, Abdurrahman Kurt ve çok sayıda davetli katıldı.

 İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Türk edebiyat ve düşünce tarihinde derin izler bırakan şairlerin şiirlerini canlı olarak seslendirdiler.
Edebiyatımızda önemli yer tutan Cahit Zarifoğlu, Mehmet Akif İnan, Adil Erdem Beyazıt, Rasim Özdenören, Alaaddin Özdenören, Nuri Pakdil, Sezai Karakoç ve Üstat Necip Fazıl'ın şiirlerini seslendirdiler.

Katılımcılar tarafından yoğun alkış alan gelecek vaad eden genç şairler, sorumlu öğretmenlerini Muharrem Büyüktürk'ü de sahneye davet edip fotoğraf çektirdiler.